Cinema Review : The Zookeeper’s Wife

Wie niet weet wat gedaan op een woensdag met de nodige weer en regen in Juni, kan nog snel de kans grijpen om droog in je lokale cinema de prachtige productie van More »

Review : Assassins Creed – The Movie

Ubisoft lijkt de trein op film franchise goed op te trekken na eerder Prince Of Persia in de zalen verscheen, Nu is het aan de beurt van een volgende Franchise : Assassins More »

Review : Rogue One – A Star Wars Story

In een Melkweg ver weg van hier, Nog voor Luke het lot van zijn vader kende, Na het jammerlijke Luke van Anikin Skywalker, Begint het verhaal over de rebellen en hun actie More »

Winnaars : Gezelschapspel “Eigen Kweek”

Witjewèl, op zijn plat dialecs gon winder neki de winnaars bekend maken van de “Eigen Kweek” bordspel iere.   More »

Review : Thrustmaster Y-350P 7.1 Wildlands edition (Playstation 4)

Met een release van een topgame, speelt Thrustmaster ook graag in op de ware fans met een costum themed headset. Bij de lancering van Doom was dit ook al het geval toen More »

Review : Acer liquid Z6

Acer lanceerde recent zijn nieuw instap model : Acer Liquid Z6.     More »

Review : Doctor Strange

I’ve Come To bargain, Tegen het eind van deze review zal je een nieuwe Marvel personage erbij kennen die gespeeld word in schitterende rol van Benedict Cumberbatch. De acteur kende je al More »

Wedstrijd “Denial” – Win Duoticket

Het rechtbankdrama Denial is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de meest spraakmakende processen uit de Britse geschiedenis. Historicus Deborah Lipstadt en Brits auteur David Irving gaan een juridisch gevecht More »

Review: Mass Effect – Andromeda

5 jaar zijn verstreken sinds het einde in Mass Effect 3 en het lijkt ermee dat de triologie was afgesloten, geen vervolg, einde saga. Fout dus ! More »

Review : T 16000M Flight Stick Pack

Als het nu gaat in race of flight games, de perfecte gear maakt een sim nog aangenamer. Samen met een groot scherm of 3 en alle toetsen, hendels en triggers zal je More »

 

Category Archives: Sony Playstation

Creëer de ultieme game-ervaring

Sony’s 4k HDR TV’s zijn de TV’s voor spelers die het meest uit hun Xbox One (X) en Playstation (Pro) willen halen.

 

Een eerste blik op Assassin’s Creed : Origins

Assassin’s Creed Origins werd tijdens de E op zondag onthult en word de nieuwste editie in de franchise.

Vanaf  27 oktober voor Xbox One, Playstation Pro, Playstation 4 , Pc en de voormalige  “Project Scorpio” die voortaan door het leven gaat als Xbox X.

Dissidia FINAL FANTASY NT herdefineert het brawler concept

Square Enix maakt bekend dat DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT  begin 2018 in Europa debuteert op het PlayStation4.

Deze teamgebaseerde brawler is ontwikkeld in samenwerking met de zeer ervaren vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES en plaatst legendarische helden en schurken uit de FINAL FANTASY-franchise tegenover elkaar in even epische als strategische teamgevechten.

Spelers kunnen kiezen uit ruim 20 legendarische personages en bekende summons, inclusief Ifrit, Shiva en Odin, voor strategische 3-vs-3-gevechten die zowel online als offline gevoerd kunnen worden.

De game markeert ook de terugkeer van het “bravery combat system” uit de DISSIDIA-serie, en verwent spelers met wonderschone beelden en naadloze gameplay.

Ontdek de diepere lagen van de game door op woensdag 14 juni om 00:15 uur af te stemmen op het panel in het E3 Coliseum met Producer Ichiro Hazama, Director Takeo Kujiraoka, Justin Wong van Echo Fox en K-Brad.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT komt begin 2018 beschikbaar voor PlayStation®4

Eerste trailer Hunting Simulator onthuld

Hunting Simulator dompelt je compleet onder in wildernis en jachtavonturen.

Trek door iconische jachtgebieden als de bergen van Colorado, de wouden van Frankrijk en de besneeuwde vlaktes van Alaska.

Elke van deze gebieden heeft zijn eigen type geografie, klimaat, topografie en specifieke jachtdoelen.

Milestone kondigt een nieuwe IP aan

Milestone kondigt een nieuwe IP aan die geheel draait om de 4×4 off-road-wereld: