Review : For Honor

Als Ubisoft iets nieuws doet, doet Ubisoft het schitterend goed. Zo ook met de release van hun nieuwe titel “For Honor”. More »

Review : Logitech G533 Wireless

Logitech weet de droom van elke multimedia fanatieker waar te maken. Be free, be Wireless en ongebonden wanneer je geniet van al je Gaming , film en muziek plezier. More »

Win Duoticket Lion

Er kan veel gebeuren wanneer je per ongeluk de verkeerde trein opstapt, naar een onbekende bestemming. Zeker in het Buitenland als je een land bezoekt zoals Calcutta. Dit overkwam ook een 5-jarige More »

The Walking Dead: A New Frontier – Review

In december brachten de mensen van Telltale Games het nieuwe seizoen uit van hun The Walking Dead series. Wij kregen een exemplaar van The Walking Dead: A New Frontier in handen, probeerden More »

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Velvet Shell vanaf 7 februari beschikbaar

Voor de eerste keer ooit is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op hetzelfde moment gratis te spelen op alle platformen. Spelers kunnen gratis onderdeel worden van de Rainbow Six Siege community op More »

Win Duotickets : Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; More »

Review : Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration

De ijskoude killer Lara croft is terug:  sterker dan ooit , zonder pardon benen en armen breken , schedels inslaan enz …   More »

Review : Lights Out (Blu-Ray)

Als kind hebben we allemaal de angsten gehad van vreemde wezens in het donker, die onder je bed schuilen .. de duisternis! Games hebben ook vaak de invalhoek gehad van het kwade More »

Sens8 Season 2 komt eraan ! Maar eerst een kerst special ;)

Goed nieuws voor de fans van Sense8: Netflix legt een twee uur durende kerstspecial onder de kerstboom. More »

Winnaars : Duoticket “Office Christmas Party”

Kleine vertraging maar hier zijn de winnaars voor onze “Office Christmas Party” Feesjes komen en gaan, maar drank en grapjes blijven bestaan …. More »

 

Category Archives: Movie News

Releasedatum en first look voor Marvel’s Iron Fist

Netflix maakt bekend dat alle 13 afleveringen van de langverwachte Netflix Original-serie Marvel’s Iron Fist vanaf 17 maart 2017 te zien zullen zijn.

Miljardair Danny Rand (Finn Jones, bekend uit Game of Thrones) duikt na jaren vermist te zijn weer op in New York.

Fantastic Beasts and Where to Find Them is vanaf 29 maart beschikbaar

Fantastic Beasts and Where to Find Them neemt ons opnieuw mee naar een fascinerend universum gecreeërd door J.K. Rowling.
De schrijfster bedacht het boek oorspronkelijk als lesboek voor Harry Potter en herwerkte dit dan in een meeslepend scenario voor een bioscoopfilm. De rest is geschiedenis!
Fantastic Beasts is een daverend succes aan de box office en is bovendien genomineerd voor 2 Oscars! 

Justice League Dark is vanaf 8 maart beschikbaar

De Justice League is machteloos.

Hun superkrachten hebben geen effect op een mysterieuze buitenaardse kracht, Metropolis en Gotham City zijn vogelvrij verklaard.

Batman gaat op zoek naar de oplossing en moet daarvoor allianties sluiten met figuren waarmee je liever niet samenwerkt…

Proef van PS Plus met het Open Multiplayer Event van 22-26 februari

Van 22 februari tot 26 februari kunnen gamers zonder PS Plus-abonnement gedurende 5 dagen volledig los gaan en hun favoriete games gratis online spelen. Het Open Multiplayer Event is dé kans om te proeven van de opwindende wereld van PS Plus.

Het eerste seizoen van Quarry is vanaf 8 maart beschikbaar

Na een slopende tour of duty in Vietnam keert Mac Conway terug naar thuisstad Memphis.

In plaats van een warme ontvangst te krijgen wordt hij ontlopen en genegeerd door vrienden en geliefden.

Mac worstelt met deze nieuwe én oude demonen en komt in een spiraal van moord en corruptie terecht.