Review : For Honor

Als Ubisoft iets nieuws doet, doet Ubisoft het schitterend goed. Zo ook met de release van hun nieuwe titel “For Honor”. More »

Review : Logitech G533 Wireless

Logitech weet de droom van elke multimedia fanatieker waar te maken. Be free, be Wireless en ongebonden wanneer je geniet van al je Gaming , film en muziek plezier. More »

Win Duoticket Lion

Er kan veel gebeuren wanneer je per ongeluk de verkeerde trein opstapt, naar een onbekende bestemming. Zeker in het Buitenland als je een land bezoekt zoals Calcutta. Dit overkwam ook een 5-jarige More »

The Walking Dead: A New Frontier – Review

In december brachten de mensen van Telltale Games het nieuwe seizoen uit van hun The Walking Dead series. Wij kregen een exemplaar van The Walking Dead: A New Frontier in handen, probeerden More »

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Velvet Shell vanaf 7 februari beschikbaar

Voor de eerste keer ooit is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op hetzelfde moment gratis te spelen op alle platformen. Spelers kunnen gratis onderdeel worden van de Rainbow Six Siege community op More »

Win Duotickets : Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; More »

Review : Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration

De ijskoude killer Lara croft is terug:  sterker dan ooit , zonder pardon benen en armen breken , schedels inslaan enz …   More »

Review : Lights Out (Blu-Ray)

Als kind hebben we allemaal de angsten gehad van vreemde wezens in het donker, die onder je bed schuilen .. de duisternis! Games hebben ook vaak de invalhoek gehad van het kwade More »

Sens8 Season 2 komt eraan ! Maar eerst een kerst special ;)

Goed nieuws voor de fans van Sense8: Netflix legt een twee uur durende kerstspecial onder de kerstboom. More »

Winnaars : Duoticket “Office Christmas Party”

Kleine vertraging maar hier zijn de winnaars voor onze “Office Christmas Party” Feesjes komen en gaan, maar drank en grapjes blijven bestaan …. More »

 

Category Archives: Movie Review

Review : Lights Out (Blu-Ray)

Als kind hebben we allemaal de angsten gehad van vreemde wezens in het donker, die onder je bed schuilen .. de duisternis!

Games hebben ook vaak de invalhoek gehad van het kwade verslaan met licht, denk maar aan Alan Wake om toch 1 topper te noemen, of klassieker en film adaptatie “Alone In The Dark”.

 

Review: Izombie Season 1 (DVD)

Neen IZombie is geen nieuwe Apple product en Steve Jobs was er ook niet in geslaagd zijn bewustzijn over te plaatsen in “Transcendence” gewijs naar een Artificiële intelligentie vorm.

En ook is dit geen soort van “Chappie” sequal .. Het is een Zombie, en niet zomaar een Zombie.

Review : Vampire Diaries Season 7 (Bluray)

Wanneer een reeks gedurende 6 jaargangen draait om de 3 hoeks verhouding tussen aantal personages, vraag je toch af of er nog iets anders bestaat die de reeks samen weet te houden.

Nu Elena in een diepe slaap word gehouden in haar kist, is er niets meer voor de broers Damon & Stefan om over te strijden.

Review : The Strain Season 2 DVD/Bluray

Guillermo Del Toro is een bekende naam die toch tal van successen op zijn palmares heeft staan.

Denk zo maar aan klassiekers zoals Pan’s labyrinth , The Hobbit trilogie, Hell Boy films  en Pacific Rim.

Maar Del Toro is zeker niet aan zijn proefstuk toe met The Strain waarin de meester regisseur bewijst wat hij in zijn mars heeft.

Review : Big Fat Greek Wedding (DVD)

In 2002 kwam de klassieker van Tom Hanks aan het regisseur helm uit die het verhaal bracht van een jonge Griekse, die verlieft werd op een niet Griekse man.

Een moderne Romeo & Julie verhaal die alle harten weten te beroeren staat dan ook in het geheugen gegrift als tijdloze klassieker.

Deze tijdloze klassieker is nu voor de eerste keer ooit beschikbaar op DVD.