Review Justice League (Blu-Ray)

Review Justice League (Blu-Ray)

Dat DC en Warner Bros het best goed doet tegenover Marvel is geen understatement. Los van de Dark Knight saga begon DC met hun eigen DC universum waar alles netjes aan elkaar More »

Review: The Kingsman (2) : The Golden Circle (DVD)

Review: The Kingsman (2) : The Golden Circle (DVD)

Onlangs kon wie deze gemist had, kijkers genieten op tv van de allereerste Kingsman film op Vlaamse zender. De ideale setup alvast voor wie het voorzien heeft The Golden Circle als 2de More »

Review : Morooners (Xbox One)

Review : Morooners (Xbox One)

Met een zekere schattigheid als een gemiddelde Wii game of het factor en de fun factor van Happy Dungeons en tegelijk toch een aangename Quick game sessie. More »

Review : Acer Chromebook R13

Review : Acer Chromebook R13

Voor de eerste keer ooit een Chromebook in de handen krijgen, is toch wel een ware sensatie. In tijden waar grotendeels van de markt gedomineerd wordt door Windows (en kleine percentage Apple More »

Review : Supergirl Season 2 DVD

Review : Supergirl Season 2 DVD

Met de aanwinst van Supergirl, wist Warner Bros hun DC tv-universum verder uit te breiden. Het was dan ook een vreemde keuze toen het eerste seizoen in USA op ABC-netwerk debuteerde, terwijl More »

Review : HyperX PulseFire FPS

Review : HyperX PulseFire FPS

Nieuwe evolutie , nieuwe producten bij HyperX. De fabrikant blijft verder bouwen op het succes van Esports en elite randapparatuur. More »

Review FIFA 18

Review FIFA 18

Je kan eigenlijk niet veel zeggen over een FIFA Game die jaar na jaar als nieuwe editie verschijnt. Je kan dan wel beter dribbelen dan tevoren, en het stadion ziet er beter More »

Review : AVM , A Fritz! Experience

Review : AVM , A Fritz! Experience

Het hart van al je multimedia verloopt zoals iedereen weet over een piepkleine kabel die wel de naam draagt als “fiber”. Als het nu gaat over een COAX-aansluiting of VDSL-aansluiting, beiden maken More »

Review : Marvel’s Super Heroes 2

Review : Marvel’s Super Heroes 2

LEGO games zijn niet meer aan een introductie toe, ze hebben al (en owee als ik in herhaling val) een reeks aan topfranchises weten te LEGOLIZEN (get it ? Legalizen met een More »

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

Review : Guardians of Galaxy 2 ( Blu-Ray )

De grootste stelletje ongeregelde helden is terug in een spetterende Sequal ! Groot, of beter gezegd Baby Groot, Rocket, Peter Quill, Yondu, Gamora,,Drax , Nebula … De namen zeggen je allemaal wel More »

 

Category Archives: Eurogamer

Gaming is back op Tv dankzij FOX tv!

Lang, hèèl lang geleden was er een tijd van Gaming shows op TV.

Eurogamer 2012

Het was weer September en naar jaarlijkse gewoonte kwam daar ook Eurogames Expo in London erbij, 1 van de grote Game expo’s die terug doorging in Earls Court Exhibition Centre van  27 tot en met  30 September.

het was zeker terug de moeite waard!

De meest anticipeerde Games ware aanwezig om het publiek een speelbare versie te geven van hun grote aankomende titels die iedereen gegarandeerd in zijn collecitie moet bezitten.

Activision
Call Of Duty – Black Ops II

van de grootste in de beschikbaarheid tot het publiek tot de Multiplayer gedeelte was Call Of Duty – Black Ops 2 die een  4-tal Matches per keer hield tegelijkertijd met de kans om 2 games per persoon te spelen voor iedereen die in de wachtrij stond, om zeker te zijn dat iedereen het ware gevoel van de game meehad.

Na een partij van Kill Confirmed & Multi Team Deadmatch waren we sterk onder de indruk en we vertellen je ook waarom.

Het waren niet de grafics want deze zijn identiek aan de vorige Call Of Duty games, ook waren het niet de wapens of de balancering die trouwens zeer uitstekend waren, zelfs veel beter dan in de vorige

Het was iets nieuw , de Wildcard systeem.

Waar je in de vorige games volledig gewoon was aan de nieuwe perks & wapens binnen enkele rangen , daar zorgt het nieuwe punten- gebaseerde class systeem voor een spanner in de werkwijze met de mogelijkheid om een extra eerste , tweede of derde Perk of zelfs enkele granaten of zelfs enkele attachments toe te voegen.

De aanpassing veranderen de game in geen enkele wijze , wil je lopen en knallen ? misschien dat enkele extra granaten van pas komen om achter de hoek vaker te controleren, of misschien voegt een extra perk wel snelheid toe aan het rennen.

het is allemaal mogelijk en leid zelfs tot enkele meer aangepaste multiplayer ervaringen die voorbij de vorige game ervaringen gaan.

Wees zeker dat jij jou exemplaar al hebt gereserveerd voor de exclusieve Nuketown 24/7 Zombies Map en zo ontwijk je een tekort in de stock

EA
Medal Of Honor : Warfighter

De vorige editie van Medal of Honor was ontvangen met gemixte gevoelens van het publiek , waar velen een nieuwe shooters zagen die erg verschilde van zijn voorgangers, waren er ook tal van mensen die Medal of Honor aanzagen als een slechte exemplaar van vele andere First Person Shooters (FPS) die al op de markt aanwezig waren.

Medal Of Honor : Warfighter is een directe vervolg op zijn vorige editie en gaat verder in dezelfde lijn , jij bent een Tier 1 Operator en je maakt je vooruitgang door verschillende locaties.

2323

Je kon er de handen leggen op een Multiplayer partij gedurende het event en oordelend aan de tijd die we hadden kunnen we je garanderen dat als je hebt genoten van de vorige editie, dat je even sterk van deze gaat genieten.

De basis gameplay is zeer sterk gelijkend aan de controle van de meeste EA games, meer een slakkengang dan de Call of Duty franchise, maar dit voegt ook het element van realisme toe waar EA naar streeft met de Medal of Honor & Battlefield Games

De Multiplayer zelf heeft kennelijk de meeste elementen van zijn vorige edities bewaard terwijl er ook speciale vaardigheden werden toegevoegd voor elke class.

Onze Favoriet was  de Assault class , met een Ammo power up waardoor je de vaardigheid kreeg om meer krachtigere munitie af te vuren die een sterkere genadeslag gaf en een stevige terugslag.

Als de versie die we gespeeld hadden iets is als de eind versie, dan zou dit een prachtige aanwinst worden om 2012’s First Person Shooter collectie

Square Enix
Tomb Raider

Doordat ik de originele Tomb Raider release heb gemist , was ik een beetje ongerust over de aankoop van de volgende editie in deze franchise, alhoewel Angel Of Darkness serie een nieuwe wending had genomen, met het verwijderen van Puzzels & spring gedeeltes en injecteerde meer actie in de series.

In deze nieuwe deel in de serie spelen we met Lara nog voor ze bekende, harde schattenjager werd die we kennen uit voorgaande delen.

in de plaats krijgen we een angstige vrouw die vast zit in een hoekje en helpen beschermen terwijl we haar de weg tonen.

Een gedeelte die we konden spelen bevatte Lara , uitgehongerd, geslagen en vol blauwe plekken van haar avontuur , het doel om te jagen voor eten en terug te brengen naar haar Kamp.

Een simpele opdracht die de verandering van de game beschrijft , ze is niet langer een machine, ze is een vrouw , bang en verloren die voedsel nodig heeft en vuur hoeft te maken.

Deze kwetsbaarheid maakt de game meer intens, het is niet langer nodig te rennen met een wapen vol munitie en acrobatische stunts uit te halen, dit is een emotioneel geladen ervaring die ervoor zorgt dat je om haar geeft en haar beschermt van de vele slechte kwaad die ze zal tegen komen.

Als je hebt genoten van de Uncharted reeks en zijn cinematische ervaring, dan zou dit een waardevolle aanvulling op je bibliotheek kunnen zijn.

 

 

In tegenstelling tot veel van de Games te zien op Eurogamer, was Assassins Creed meer intensief gecoverd door trailers en gameplay video’s, alhoewel het nog altijd schitterend was een hands on te krijgen op de game tijdens een Boten- gebaseerde missie.

Tijdens mijn Hands on waren we erg beperkt, we zijn ervan overtuigd dat als je hebt genoten van de vorige delen, dat je weg zal zijn van deze nieuwe deel.

Na de innige teleurstelling van Far Cry 2 door de eindeloze vijanden checkpunten die je dwongen tot een constante vuurgevecht , heeft Far Cry 3 een meer gerelaxte aanpak genomen op Free Roaming.

Deze geeft jou meer controle in Far Cry 3 en geeft ons de indruk dat deze 1 van de beste single player en co-op games kan worden van 2012.

Der waren veel andere titels te zien zoals Dishonored , Crysis 3, Hitman Absolution, Devil May Cry, Metal Gear Solid Rising, Company of Heroes en vele anderen.

Mijn Hands-on met deze titels waren echter sterk gelimiteerd, alhoewel ik je kan vertellen dat je een oog in het zeil moet houden naar Warface en Guns of Icarus Online, beide waarvan deze wel interessante online games zouden kunnen worden

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com