Guild Wars® 2 gaat retro!

De wereldspeler op de markt van het ontwikkelen en uitgeven van MMO’s, NCSOFT & ArenaNet, die bekend staat voor het ontwikkelen van de bekende Guild Wars-franchise zijn euforisch bij het aankondigen dat ze de traditie voortzetten van 1 april stijl. Hierbij introduceren ze ons de

Super Adventure Box

Het is de laatste in een steeds groeiende lijst van regelmatige gratische updates waarbij deze Tyria onderdompelt in een stijl van een jaren 80 videogame.De update, die nu al beschikbaar is, neemt de spelers mee naar een 3D-land vol:

  • Gepixelde konijnen
  • Gigantische paddenstoelen
  • Elektronische retromuziek.

Game Director bij ArenaNet, Colin Johanson, verteld ons hoe ze eigenlijk op het idee kwamen. Naar zijn woorden begon het als een grappig idee: “Oorspronkelijk wilden we ons gewoon wat amuseren met een valse 8-bit update, maar hoe langer het team ermee bezig was, hoe meer we beseften dat we eigenlijk echt iets cools in handen hadden. We gingen er vanuit dat de game community dit echt leuk zou vinden, en daarom hebben we ermee doorgezet.”

Guild 1Bij het idee dat ze ontwikkeld hebben draaien ze dus de klok dertig jaar terug en hebben zo met retro videogames die deel uitmaakten van de tijdsgeest toen, de gameplay van Guild Wars 2 gemixt met de nostalgie uit hun kindertijd althans Daniel Dociu, ArenaNet’s bekroonde Art Director, “Het resultaat is hilarisch!”

De Super Adventure Box bevat:

  • Top Graphics: De Super Adventure Box bevat meer dan 256 kleuren, en is zo een visueel festijn voor iedere gamer. Jouw personage heeft nog nooit een wereld zoals deze gezien!
  • Nieuwe Levels: Drie levels boordevol paddenstoelen, puzzels, konijnen en nog veel meer.
  • Grote Beloningen: Door verschillende beesten te verslaan verdien je extra beloningen, en kun je de virtuele wereld van Super Adventure Box gaan verkennen. Ruil deze rewards in voor wapens en skills door tegen de shopkeepers in de Box te praten, of koop er speciale Super Adventure Box wapenskins mee bij Moto, de uitvinder.

Guild 3

Deze blijft 1 maand beschikbaar (sinds 01/04/2013) en is toegankelijk door een bezoekje te brengen aan Moto, een handige uitvinder die je in Rata Sum kunt vinden.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights