Gratis GEARS of WAR: Judgement DLC voor gelimiteerde periode

Game news Xbox 360 Xbox Live

Waar gaan we nu naartoe? Met dank aan Epic Games & MAXIM lanceren de eerste add-on & titel update voor Gears of War: Judgment welke de favoriete multiplayer mode Exectution & een nieuwe multiplayer map, Haven, bevat en dit:

GRATIS – Execution Mode & Multiplayer Map (HAVEN) en dit natuurlijk voor een gelimiteerde periode!

Ga ervoor en begin de executie met de eerste game add-on voor Gears of War: Judgment.

In ‘Execution mode’, is het doel van elk team om alle leden van het vijandelijke team te doden voordat de termijn afloopt. Het addertje? Tenzij men geraakt wordt met een one-shot kill wapen zoals de Booshka, zal de spelers in een “Down But Not Out” ruimte plaatsten en zal hen doen herleven aan het einde van de Bleed-Out timer in plaats van te sterven.

Om deze klus te klaren moet je een executie uitvoeren op de neergehaalde vijand. In aanvulling van de nieuwe modus en map zullen er speciale afspeellijsten zijn voor, zowel Haven en Execution, Gearheads. Er zal een aanbieding zijn van 200% XP Boosts voor een beperkte tijd (VIP-pas houders krijgen 300% XP boosts).

WAARSCHUWING: Je moet de DLC pack rechtstreeks downloaden van de games titelmenu of het Xbox 360 dashboard. Je kan het ook toevoegen aan je download lijst via deze link

Geef een reactie