Warner Bros kondigt Batman: Arkham Origins aan

nog nagenietend van de Batman Arkham City & Batman : Arkham Asylum weten Warner bros & DC om het ijzer warm te houden met de aankondiging voor Batman: Arkham Origins™ en Batman: Arkham Origins Blackgate, de nieuwe games van de blockbuster videogame franchise Batman: Arkham. Batman: Arkham Origins.

Batman Arkham Origins word verwacht voor  Xbox 360, PlayStation3, Wii U en PC.

Terwijl Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op Nintendo 3DS en PlayStationVita.

Beide titels staat gepland op 25 oktober 2013.

Batman: Arkham Origins:

Onder de ontwikkeling vanWB Games Montréal, biedt Batman : Arkham Origins gamers een uitgebreide Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen games uit de franchise.

9698975ccde57e1fbfa6avnuq9

De game speelt zich af voor de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en ongeraffineerde Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder waarmee hij de weg inslaat om The Dark Knight te worden.

Naarmate het verhaal vordert zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

Batman: Arkham Origins Blackgate

een 2.5-D game ontwikkeld door Armature Studio die de Batman Arkham ervaring voor het eerst op de Nintendo en Sony – handheld systemen brengt.

In deze game kunnen spelers de verhaallijn van de consoleversie voortzetten en ontdekken ze meer details over het verleden van de Dark Knight.

Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment.

Batman: Arkham is een gigantische triple-A videogame franchise en we zijn verheugd om deze ervaring uit te breiden met Batman: Arkham Origins,

WB Games Montréal heeft een ongelofelijk getalenteerd team die verder bouwt op de prijswinnende gameplay en technologie van Rocksteady om fans een intense, meeslepende en kwalitatieve ervaring te bieden, waar ze dol op zullen zijn.

 Reid Schneider, Vice President en Executive Producer, WB Games Montréal

WB Games Montréal is vereerd met de kans om een nieuw hoofdstuk in deze fantastische franchise te creëren met Batman: Arkham Origins

We zijn grote fans van de franchise en toegewijd om een ervaring te creëren die spelers meer biedt van dat waar zij van houden en dat spelers de kans geeft om als een jongere Batman te spelen in een nieuwe verhaallijn en uitgebreide wereld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights