Confrontation dé fantasie game!

Ontwikkelaar Cyanide laat ons weer onze tactische vaardigheden botvieren met de game die nu al beschikbaar is en een aanpassing is van de video game op basis van de miniatuur fantasie wargame gecreëerd door Rackham.

Confrontation

confrontation-18Deze game is beschikbaar voor PC en kan nu reeds in winkels en via internet aangekocht worden. Hierbij laten wij ook wat van hun tactische vaardigheden zien met screenshots die wij hebben ontvangen van deze tactische role-playing game! Hier wordt expliciet een combinatie gebracht van role-playing en strategie en biedt een unieke ervaring dat zich focust op intensieve en extreme tactische slagvelden.

confrontation-19Hier zie je de Griffin Squad, elite soldaten, die dieper in het vijandige gebied infiltreren en zichzelf geen rust gunnen tot ze hun missies voltooid hebben. Dit vanuit het doolhof-achtige laboratoria van de Schorpioen in het hart van de Syhar woestijn, naar de donkere bossen van Diisha bewaakt door de godin Yllia en zijn Wolfen roedels, of de immense Orc-gevulde Canyons in Bran-O-Kor, elk gebied is zeker vijandig tegenover de Akkylannian soldaten van de Griffin.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights