Ubisoft titels nu downloadbaar op Origin!

Waar gaan we heen als de ontwikkelaars van games ons zo blijven verwennen dat we haast niet meer weten wat te kiezen! Electronic Arts Inc. heeft ons laten weten dat populaire games van Ubisoft ter beschikking zijn via Origin. Zo kunnen gamers volgende titels ook online kopen:

  • Assassin’s Creed III
  • Far Cry 3
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction
  • Dead Space 3
  • Fifa Soccer 13
  • Need for Speed Most Wanted
  • Mass Effect 3
  • The Sims 3

EA wil op deze manier alle gamers de mogelijkheid geven om zo alle games waar dan ook te kunnen afhalen en te spelen. Zo verteld Michael Blank, Vice President of Production for Origin at EA,

Het hart van elke waardevolle gaming service is het leveren van alle grote inhoud (qua games) die spelers willen, en de toevoeging van Ubisoft’s top PC titels op Origin, alsook de titels van EA te Uplay, is een grote overwinning voor al onze spelers.

Vandaag de dag heeft Origin meer spelers bereikt dan ooit, en deze spannende toevoegingen van Ubisoft laat zien hoe toegewijd we zijn om voortdurend uitbreidingen uit te voeren en ervoor te zorgen dat de grootste games altijd en overal beschikbaar zijn voor onze gamers om deze te downloaden op Origin.

Chris Early, Vice President of Digital Publishing at Ubisoft, geeft toe dat bij het open stellen van de grootste titels zoals Assassin’s Creed & Far Cry een geweldige manier is om nog meer PC gamers bloot te stellen aan de geweldige games die er zijn en hen zo de keuze te geven waar en hoe ze hun games kunnen kopen. Ook bij het toevoegen van geweldige titels van EA op de Uplay Shop wordt een grote stap gezet om via Uplay de meest lonende diensten, ten opzichte van gamers, beschikbaar te maken.

 Origin

Vandaag de dag heeft Origin om en rond de 40 miljoen gebruikers verdeeld over PC, Mac & iOS platformen en heeft meer dan 500 titels van EA en andere wereldwijd verdeelde partners ter beschikking. Origin is hierbij ontwikkeld om een dynamische en handige game-ervaring te bieden en biedt hierbij ook enkele ID sign-on over meerdere games, cloud opslag, vriendenlijsten en prestaties die men kan delen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights