Deep Silver neemt je deze zomer mee op een non-stop Ride to Hell

Game news PS3 Xbox 360

Boek geen vakantie maar wees paraat want Deep Silver neemt je exclusief mee naar een non-stop road to hell! Start jouw motoren en verover deze wereld in

 

 

Ride to Hell: Retribution 

Ride to hellIn deze game wordt je gewaar dat er geen groter gevoel van vrijheid bestaat dan rijden op de openbare wegen en dat er geen grotere badasses zijn dan motorrijders. Je kom terecht in een wereld van

  • Vuistgevechten
  • Louche stripclubs
  • Brullende motoren

Het vertelt het verhaal van een eenzame motorrijder, Jake Conway, die een pistool in zijn hand of een vrouw op zijn schoot heeft(soms allebei). Hij is genadeloos en vol wraak en doet alleswat hij kan om een brute motorbende, genaamd The Devil’s Hand, te verslaan. Hij is hierbij tot de tanden gewapend met een arsenaal aan dodelijke wapens om te voet en op de motor wraak te nemen. De enige wet die hij kent is zijn eigen wet.

Deze game is beschikbaar voor Xbox360, PS3 & Windows PC vanaf

28 JUNI 2013

Ben jij meer het type die klaarstaat om zelf een groep ontzagelijke motorrijders te leiden dan heeft Deep Silver ook iets speciaals ontwikkeld voor jou.

Ride to Hell: Route 666

Ride 666Een game die je mee op reis neemt om de legendarische Route 666 te veroveren waarbij je een groep van motorrijders opricht en begeleidt al vechtend voor iedere kilometer op de openbare weg aan de hand van verstand & spierkracht van Chicago naar Los Angeles.

Het bevat snelle arcade combat in combinatie met makkelijk te begrijpen tactieken. Voor iedere gamer die verstand heeft van teamsport zal men in staat zijn om direct bevelen te geven aan zijn eigen bende.

Ride to Hell: Route 666, verkrijgbaar voor de Playstation® Store, Xbox LIVE® Arcade voor Xbox 360 en Steam.

Tot slot: het Ride to Hell universum wordt nog uitgebreid met Ride to Hell: Beatdown, een rock’n’roll brawler set voor de mobiele game. Meer details voor deze titel volgen.

ride beatdown

Geef een reactie