Nieuwe zone in Dragon’s Prophet geintroduceerd

Game news

De MMORPG Dragon’s Prophet is nog van belange niet aan zijn einde en dit met de bedoeling dus van zijn creatie! De makers van deze game nemen spelers van level 31 tot 40 mee naar hogere werelden. Ze worden meegesleept naar een continent van drijvende eilanden, gelegen in de wolken

Laedis – De midden-level zone van Infernum

Voor de uitvinding van vliegende schepen was het een extreem geïsoleerde plaats waar de enige inwoners Osira waren, die daar waren geplaatst door een Eeuwige Draak tijdens de Eerste Draken Oorlog. Terwijl de Tweede Draken Oorlog gaande was, werden de continenten continu afgebroken, waardoor Laedis hoog in de lucht werd geworpen, waar het tot op de dag van vandaag is gebleven.

De hoofstad hiervan, Arteicia, ligt aan de voet van de heilige berg Longa Mountain en waarvan het hoogste punt slechts door de lucht omgeven is. Het maakt dienst als handelcentrum voor de lokale bewoners en reizigers maar hoofdzakelijk als portaal die spelers teleporteert naar de PvP en woongebieven, de Auratian Sky Archipelago. Spelers kunnen het opnemene tegen andere strijders of hun eigen woonplaats bouwen en inrichten.

laedis

Aan de hand van reusachtige vliegende luchtschepen kunnen passagiers naar verschillende locaties gebracht worden:

  • Glumar
  • Mangard
  • Underworld Port
  • Droan Town (een ander koopvaardijdorp op het kleine eiland Ornost)

De stad van Ishtar met zijn vissers, Karuna’s Blessing en de Sea of the Lost met een adembenemende natuurlijke schoonheid, staan ook garant voor avontuurlijke reizen. Natuurlijk zou het allemaal veel te makkelijk zijn moest men overal veilig zijn en dus moeten de helden de gevaren van de drijvende eilanden niet over het hoofd zien.

  • De onverwachte gaten in de voetpaden die leiden tot vergetelheid
  • Draken die loeren in de schaduwen van de Mistina Jungle
  • Gevleugelde beesten die hoog in de lucht op hun prooi loeren

Het is een waar avontuur met veel afwisseling en zorgt dus voor een geweldige gameplay die iedereen wel apprecieert!

Geef een reactie