The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep aangekondigd

Game news PC

De nieuwste uitbreiding van de gelauwerde free-to-play massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) ontwikkeld door Turbine en uitgebracht door Warner Bros. Interactive Entertainment wordt vandaag aangekondigd om uit te komen in de herfst van 2013

The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep

De liefhebbers van deze serie weten al reeds wat deze titel kan inhouden maar het zet het epische verhaal in de westelijke vlakten van Rohan voort. Hier zal men

  • Ervaar de strijd om Helm’s DeepVecht om Helm’s Deep te beschermen vanaf level 10, wanneer jouw personage zich aansluit als soldaat in de strijd om ‘the Hornburg’, het meest grootschalige conflict tot nu toe in The Lord of the Rings Online. Verdien beloningen voor jouw bijdrage in deze oorlog – win of verlies, jouw hulp maakt het verschil!
  • Verken nieuwe landschappen in heel West RohanGa op onderzoek uit in het westen van Rohan en verzamel alle vijf Ridings nu Rohan weer in oude glorie wordt hersteld. Doorkruis de hoofdstad van Edoras, het mysterieuze Dunharrow en de forten van Hornburg, diep gelegen in Helms’s Deep.
  • Ga verder vanaf level 85 tot 95Beleef 10 nieuwe levels, van 85-95, met nieuwe vaardigheden en volledig aangepaste klasse specificaties.  Zowel ‘mounted’ als ‘un-mounted’ gevechten zullen je uitdagen, terwijl je in oorlog bent met het kwaad van Saruman.
  • Zet het epische verhaal voortOntmoet geliefde personages als Aragorn, Éowyn en Éomer. Zorg dat koning Théoden zijn rechtmatige heerschappij terugkrijgt en bescherm het volk van Rohan in Helm’s Deep.

Kate Paiz, Executive Producer van The Lord of the Rings Online, Turbine kon het niet met betere woorden formuleren dat ze met Helm’s Deep de strijd om de ringe op een monumentale schaal tot bij de spelers brengen waarbij hun team verheugd is om wederom een iconisch moment te creëren in Midden-Aarde en de spelers in het middelpunt van de actie te plaatsen

Geef een reactie