Rayman Legends App nu beschikbaar!

Game news PS3 Wii-U Xbox 360

Gamers kunnen nu al de exclusieve Wii U-app Rayman Legends Challenges gratis via de Nintendo e-Shop downloaden en geeft iedereen de mogelijkheid om de game ONGELIMITEERD te spelen tot de releasedatum die aangekondigd is door Ubisoft op

29 AUGUSTUS 2013

voor:

  • Wii U
  • Xbox 360
  • Playstation 3

De game is een one-of-a-kind game die menigeen zal bekoren waar gamers de Online Challenges Mode kunnen spelen waar spelers dagelijks en wekelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgen en waarmee zij de strijd tegen hun vrienden mee zullen aangaan. Het is een volledig gratische applicatie en biedt verschillende mogelijkheden:

  • Ren zo snel mogelijk door The Land of the Livid Dead om de muur van vuur te ontwijken.
  • Ga op avontuur en daal af in de duizelingwekkende Neverending Pit.
  • Klim omhoog voordat de Infinite Tower instort.
  • Speel als Murfy via de Wii U-GamePad in Murfy’s Dungeon en versla vijanden door platformen te verplaatsen.

Bovendien gaat de fantasie in Rayman Legends niet verloren. Aan deze nieuwe game zijn verschillende entertainende gamemodi toegevoegd met nieuwe personages, mooie omgevingen en een geheel nieuwe soundtrack. Het prijswinnende team van Rayman Origins is ook weer terug met de geavanceerde UbiArt. Multidimensionale gameplay-elementen en verbeterde lichtsystemen zorgen voor verbluffende graphics in Rayman Legends.

Geef een reactie