Paper Titans groeien massaal!

De uitdrukking op jouw gezicht zal nu vast wel iets weg hebben van “Say what?” maar toch is dit iets waar men veel plezier aan zal beleven. Blitz Games hebben hier werkelijk iets speciaals en uniek ontwikkeld wat waarschijnlijk menigeen onder jullie wel zal interesseren. In Paper Titans heb je verschillende Titans die elk hun unieke eigenschappen heeft. Zo heb je gloednieuwe geïnspireerde ‘fold-em-up Titans ontwikkeld door Team Lumo & Blitz Games.

The Exploder

The Exploder

  • Hypnotische ogen
  • Een zinloze grijns
  • Een enorme gelijkenis van vuurwerk.

Je zou het vast niet verwachten maar toch is deze de meest kalme en rustige Titan van de hele groep…. mmmm toch niet 😉 hij is heel licht geraakt maar we hebben hem voorlopig onder controle dus geen paniek. De unieke capaciteit van The Exploder is dat hij de neiging heeft om alles wat in zijn weg ligt gewoon ‘uit de weg te ruimen.

Achteraf hebben ze ook nog een Titan ontwikkeld die zeker niet onderdoet aan The Exploder, het is

The Thrower

The Thrower

 

Deze is deels Harlekijn, deels accordeon en heeft als missie om al de andere titans een beentje(handje) te helpen om ergens op te geraken want dit is iets wat geen enkele als mogelijkheid heeft. Een hoogte is een grote obstakel voor iedereen maar niet voor The Thrower. Hij heeft misschien geen armen maar hij kan wel het hoogste punt bereiken dankzij zijn super-springy concertino nek.

Natuurlijk staan ze niet stil want ze blijven ons verbazen met elke nieuwe ontwikkeling! Hierbij komen ze opdagen met

The Flyer

The Flyer

Een stuntman maar bovenal een echte waaghals (tenminste zo toont hij zich) die, zoals je vast wel ondervonden hebt,  kan vliegen. Alhoewel kunnen we het misschien niet ‘vliegen’ noemen want hij heeft een jet pack die ervoor zorgt dat hij korte afstanden kan afleggen zonder ergens in of tegenaan te vliegen.

The flyer zal dienst doen als taxi en dit zonder kosten en zal dus een geweldige hulp zijn voor al onze titans!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights