Housing system trailer vrijgegeven voor Dragon’s Prophet

Vandaag wordt er ons wat meer verteld over het housing systeem die Infernum inbrengt in

Dragon’s Prophet

Het sandbox aspect van Dragon’s Prophet biedt de community de mogelijkheid om hun eigen dorpen te bouwen op drijvende eilanden, die de lucht vullen, en waar ze hun eigen huizen kunnen bouwen en verbouwen. Het biedt gamers de kans om

  • Prestaties te tonen
  • Boss monsters verslaan en na een tijdje zelfs een deel van het lichaam van de vijand verzamelen (Bvb.: Het hoofd als trofee)
  • Zien hoe de huizen van hun buren gedecoreerd zijn welke zorgt voor een gepassioneerde strijd om het beste en mooiste resultaat te behalen

Zo zal de Auratian Sky Archipelago een veilige haven bieden voor spelers om hun vermoeide lichamen tot rust te laten komen na de lange en intense gilden conflicten. Hierbij hebben Auratians de mogelijkheid om kavels te claimen op de een van de vele zwevende eilanden en kunnen daar dan beginnen met de bouw van hun huis.

Gilden willen zekerheid hebben over het feit dat hun leden de naburige percelen bemachtigen om dorpen of steden voor de gilde te bouwen.

Percelen staan te huur maar dit hangt ook af van de grootte van het eiland, waarbij de meesten eilanden onderdak bieden aan een aantal dorpen en een imponeerend kasteel (Belangrijke factor in gevechten van de gilde), en hebben toch enkele factoren waarmee rekening gehouden moet worden.

  • Huur betalen want anders verliezen ze hun land en moeten zoeken naar een andere omgeving om te verblijven.
  • Genoeg geld hebben want dit kan beslissen of je een eenvoudig hutje hebt dat je dan kan ombouwen tot een indrukwekkend herenhuis
  • Meubels aankopen in de stad, laten maken door specialisten in de stad(kroeg) of van geschoolde houtbewerkers

Gamers kunnen verbouwen en decoreren naar believen maar moeten niet al te veel vrees hebben wanneer ze hun huur niet kunnen betalen want deze kunnen zich verplaatsen naar een ander land, huis en huisraad.

Meer dan 200 objecten zullen beschikbaar zijn tijdens de start van de Open Beta.

Er is nog veel meer dat ontwikkeld wordt maar dit zijn zaken die we pas later zullen weten. Iedereen die geïnteresseerd is in de game kan zich registreren op de website om deel te kunnen nemen aan de Closed Beta, of een Founders pack kopen om zeker te zijn van toegang tot de game en verschillende in-game bonussen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights