Bevestiging: DEAD OR ALIVE 5 voor PS3 & Xbox360

Game news PS3 Xbox 360

Speciaal voor de PlayStation 3 & de Xbox 360 wordt er door Team NINJA bevestigd dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van

 

DEAD OR ALIVE 5 ULTIMATE

Tecmo Koei Europe zal zich dan ontfermen over het uitbrengen van de game en dit voor online aankoop of in de winkels. Deze game bevat alles dat eigen is aan Dead Or Alive zijn stijl van gevechten maar zal in deze versie

 • Nieuwe modes hebben
 • Dynamische nieuwe levels
 • Nieuwe dodelijke vechters
 • Alle nieuwe modes van Dead or Alive 5 PLUS
 • Inclusief, voor de eerste maal ooit, Momiji dat op het toneel zal verschijnen.
 • Levels van de NINJA GAIDEN series om de beste entertainment ooit in de gevechten te leveren

Yosuke Hayashi, Team NINJA leider is trots en heeft hierbij zelf Group_G_01gezegd dat DEAD OR ALIVE 5 ULTIMATE werkelijk een geweldige aanvulling is in hun franchise, dat de game veel te bieden heeft en dat ze opgewonden zijn om hun fans de kans te geven om dergelijke ervaring te beleven. Het is de definitieve versie die als doel heeft spelers het beste van 3D gevechten te brengen ooit ontwikkeld.

Het toevoegen van “Skill Info Plus” en een tutorial mode zal de kans geven aan nieuwe en gemodereerde spelers en niet te vergeten de ervaren gamers om hun vechtstijl te perfectioneren met vlijmscherpe precisie.

Spelers zullen

 • De rol aannemen van hun favoriete DEAD OR ALIVE-strijder
 • Strijders worden van de nieuwe franchise in een intense, actievolle brawler
 • Door opvallende locaties gaan uit de hele wereld.
 • Dynamische interactieve stadia van het spel beleven zoals de terugkeer van de klassieke favorieten van fans
 • Nieuwe locaties van de NINJA GAIDEN series zoals, Sky City Tokyo
 • Nieuwe gevaarzones, zoals de Grote Boeddha, die veranderen in de stroom van de strijd

Vechters die men zal tegenkomen in DEAD OR ALIVE 5 ULTIMATE zullen blijven streven om een sensuele, maar toch realistische stijl, gesmolten in ongelooflijke levensechte details te brengen in de hitte van de strijd.

De perfecte lineup is de verschijning van NINJA GAIDEN’s Momiji welke de Hayabusa-Style Aiki-Jujitsu, aangeleerd door de meester zelf, gebruikt. Meerdere vechters worden later ook nog aangekondigd waarin volgende in inbegrepen worden

 • Ryu HayabusaGroup_G_B
 • Hayate
 • Ayane
 • Kasumi
 • Hitomi
 • Bayman
 • Christie
 • Lei Fang
 • Zack
 • Kokoro
 • BassGroup_G_A
 • Rig
 • Jann Lee
 • Helena
 • Lisa
 • Brad Wong
 • Eliot
 • Tina
 • Akira
 • Pai & Sarah Bryant

van de Virtua Fighter series.

Niet alleen een singleplayer wordt er ingebracht maar ook een Online mogelijkheid om head-to-head te vechten in een ruime keuze van plaatsen en verschillende gevechtemodellen waar spelers de kans hebben om hun skills te verbeteren door te kijken naar competitieve wedstrijden

Verdere informatie wordt later onthuld!

Geef een reactie