KONAMI voegt AFC Champions League toe aan de Pro Evolution Soccer serie

Konami heeft een serieuze stap gezet en streeft voortdurend naar een zo realistisch mogelijke voetbalervaring. Zo hebben ze een nieuwe overeenkomst geregeld met het binnenhalen van nieuwe licenties in

PRO EVOLUTION SOCCER

Ze hebben

  • Een groot aantal voetballicenties van clubs en competities over de hele wereld geregeld.
  • De belangrijkste Europese clubcompetities binnengehaald, de UEFA Champions League
  • Bovenal hebben ze er zelfs de AFC Champions League aan kunnen toevoegen

Met deze nieuwe overeenkomsten streeft de uitgever naar spanning, sfeer en vaardigheden van voetbal op het hoogste niveau. Wereldwijd geroemd en het toevoegen van de zeer gewaardeerde clubcompetitie van Azië zal het bereik en de bekendheid onder de voetbalfans over de gehele wereld nog verder doen groeien. Het zal zelfs spelers de mogelijkheid geven om met 32 teams uit de competitie van Azië te spelen.AFC champions league

Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH is werkelijk verheugt:

“Het toevoegen van een belangrijke licentie als de AFC Champions League is een integraal onderdeel van onze ambitieuze plannen rondom de Pro Evolution Soccer serie. We verheugen ons op een succesvolle samenwerking met de Asian Football Confederation, daarnaast willen wij graag de passie en de vaardigheden van de AFC Champions League tot leven brengen.”

Hierbij moest Dr. Hafez Al Medlej, voorzitter van de Asian Football Confederation Marketing Committee, ons zeker vertellen dat ze het een geweldige opportuniteit vinden want ook hij is vol lof over Konami:

Konami wordt terecht beschouwd als de leider onder de voetbalgames en ze steken hun expertise en enthousiasme voor het spel niet onder stoelen of banken. We zijn erg blij dat de AFC Champions League geïntegreerd wordt in de befaamde Pro Evolution Soccer serie en we verwachten een lange samenwerking die wederzijds voordelen zal opleveren.

Het beloofd dus weer een spannende voetbalsensatie te worden waar men zal zoeken naar de beste onder jullie!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights