Unity Awards Open Nominaties beginnen!

Game news
Voor hun jaarlijks ‘Unity Awards’ event heeft Unity Technologies, leverancier van de Unity multi-platform engine en development tools, de publieke nominaties dit jaar georganiseerd in de Vancouver Convention Center in Vancouver Canada. Alle nominaties van alle mogelijke categoriën worden aanvaard op 30 JUNI
Dit evenement was voor het eerst georganiseerd in 2008 en gaven erkenning aan de meest opvallende voorbeelden van games, simulaties, visualisaties en andere projecten gemaakt met de Unity-ontwikkelplatform in een verscheidenheid van categorieën. Winnaars worden onthuld op de voorkant van de Unity gemeenschap tijdens een ceremonie in Unite 2013 in Vancouver op 29 augustus.
David Helgason, CEO van Unity Technologies,is euforisch over het succes dat hun evenement door de jaren heen behaald,
“Toen we begonnen met het maken van Unity een aantal jaar geleden, hadden we hoge verwachtingen, maar het zien van de continue en schrikbarend snelle verbetering van de interactieve spellen en ervaringen gemaakt met Unity is mind-blowing. Met de kans om bij deze projecten de talentvolle mannen en vrouwen te erkennen wanneer ze zo hartstochtelijk zitten te creëren is een van de beste delen van ons jaar. Deze personen en organisaties zijn degenen die de technologie doen opleven en helpen ons streven naar het maken van een krachtigere en completere technologie. “

De nominaties zijn:

  • Best 3D Visual Experience
  • Best 2D Visual Experience
  • Best Technical Achievement
  • Best Gameplay
  • Best Student Project
  • Best VizSim Project
  • Best Non-game Project
  • Community Choice
  • Golden Cube (best overall game/project)

Genomineerden en winnaars worden gekozen door het Unity Technologies team met uitzondering tot de Community Choice award welke gestemt wordt door de Unity community dat begint in Juli

Geef een reactie