Nieuwe Kickstarter aangekondigd

Olympus games heeft het lanceren van een nieuwe Kickstarter campagne aangekondigd om zo hulp te bieden aan het ontwikkelen van hun nieuwe opkomende mod management platform

GMOD: BRINGING MODDING TO THE MAINSTREAM GAMER

Gebouwd op krachtige en nieuwe technologie, GMOD stroomlijnt de modding ervaring voor hardcore en casual pc-gamers, en levert een intuïtieve platform waar mods “gewoon werken”. Met het gebruik van deze eenvoudige en flexibele interface heeft de GMOD team als doel om de openstelling van de wereld van modding wereldwijd te brengen naar mainstream gamers.

Skylar Kreisher, CEO van Olympus Games verteld hoe de feiten zijn over modding en wat hun doelstelling is

“Modding is altijd een zeer belangrijk onderdeel van PC gaming geweest, maar er is een reden waarom het niet heeft voldaan aan mainstream gamers te bereiken – het is zelden een eenvoudig proces. Ons doel is om zo gemakkelijk mods te vinden, spelen en delen te maken, dat iedereen een deel van de modding community kan worden. Het is tijd voor een nieuwe generatie en het opnieuw ontdekken van hun favoriete games met innovatieve modded inhoud. “

De GMOD opdrachtgever is een mod management platform dat is ontworpen zodat gamers de mods sneller, veiliger en gemakkelijker dan ooit kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen snel nieuwe mods installeren met de drag-and-drop interface, inschakelen en mods uitschakelen met slechts een klik, en het belangrijkste, nooit gaan ze met uitpakken, directory-diving, copy-paste-overschrijven of mod-based opnieuw moeten installeren.
GMOD duwt de modding scene naar voren door het bouwen van een holistische oplossing waar spelers gebruik kunnen maken van mods uit elke bron of de gemeenschap, ontdekken en delen van nieuwe mods met vrienden en de hardwerkende mod ontwikkelaars die het allemaal mogelijk maken te bevorderen. Het is een robuust platform dat, met ondersteuning van de fans, zal blijven bloeien en te verbeteren, uiteindelijk het inbrengen van ieders favoriete games en mods.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights