Warner Bros. brengt ons LEGO FRIENDS

LEGO blijft steeds aan publiek groeien en dus vondt Warner Bros. Interactive Entertainment dat het tijd was om met een nieuwe creatie op de markt te komen.

Zo zijn ze op het idee gekomen om voor de Nintendo 3DS & Nintendo DS een nieuwe game te ontwikkelen die de spelers een creatieve gameplay biedt, gebaseerd op de leuke en opwindende bouwsets van de populaire LEGO collectie die in 2012 werd gelanceerd en waarvan geheel nieuwe avonturen in 2013 verschijnen in

LEGO FRIENDS

“Wij zijn trots nog meer meisjes te mogen verwelkomen in de wereld van de LEGO videogames met een titel gebaseerd op de best verkopende LEGO Friends lijn. LEGO Friends stelt spelers in staat om hun persoonlijke avontuur te beleven en tegelijkertijd uiting te geven aan hun eigen stijl en persoonlijkheid.”

aldus Tom Stone, Managing Director bij TT Games.

Gamers worden verwelkomt in Heartlake City waar pure zomerpret op hen staat te wachten. Ze krijgen hier complete vrijheid om

  • Hun unieke stijl te uiten
  • Gebieden te verkennen
  • Activiteiten te ondernemen die hen het meest interesseert zoals:
    • Het perfectioneren van een dansroutine in de studio
    • Het nemen van doeltrappen tijdens de voetbaltraining
    • Een bezoek aan de winkel om coole voorwerpen voor je personage te krijgen
  • Een vriendschap opbouwen met 5 nieuwe vrienden

De hoofdzaak in deze game is het opbouwen van vriendschappen want in deze game ontmoet je nieuwe vrienden en ga je met deze op speciale avonturen. Zo zal je Emma kunnen helpen om foto’s te maken voor haar volgende krantenartikel of liedjes beoordelen voor Andrea’s volgende optreden.

Lego Friends 2Ieder avontuur die je samen beleefdt zorgt ervoor dat de vriendschap hechter wordt. Zodra je bij elk personage de status behaald van ‘ECHTE VRIEND’, pas dan kun je voor hen een Heartlake Celebration bouwen.

Bovendien, wat zou een spel zijn zonder huisdieren…? Spelers krijgen ook de mogelijkheid om voor verschillende huisdieren te zorgen door hen te trainen en mee te laten doen aan huisdierenshows. Elk huisdier heeft een speciale eigenschap die spelers kunnen gebruiken om hen te helpen met hun avonturen. Spelers zullen ook in de huid kunnen gebruiken van hun huisdieren om zo de game vanuit hun perspectief te ervaren.

Ook zullen de spelers al hun avonturen kunnen vastleggen en dit doot hun in-game camera te gebruiken voor leuke fotomogelijkhefen om een fotoalbum met vrienschapsherinneringen te maken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights