Frozen Screen Gameplay voor Jagged Alliance Flashback vrijgegeven

De Deense onafhankelijke studio, Full Control, heeft ons vandaag een scène vrijgegeven waarin een gevechtsscenario in de jungle en de oude ruïnes van het fictieve Caraïbische eiland San Christobal van Jagged Alliance: Flashback getoond wordt.

Het toont de gemeenschap het uiterlijk en de stijl van Full Control’s geplande reset voor de cult-based franchise.

“De Jagged Alliance-series zijn altijd gespeeld op gematigde vreedzame eilanden – terugblik op Back in Action en Jagged Alliance 2 vanuit een artistiek oogpunt – en bruine kleuren domineerde het landschap. We zijn beïnvloed door games zoals Dishonored dat vies, donker en smerige visuals vloeide zonder onder te doen voor de fotorealistische texturen. Met Flashback willen we een realistische aanpak combineren met sterke kleuren die te onderscheiden zijn van de massa. “

zegt Jesper Andersen, Concept Artist op Full Control.

Stel in de late jaren ’80 op de fictieve Caraïbische eiland San Christobal, Jagged Alliance: Flashback transporteerd spelers terug in de tijd naar de koude oorlog. Het eiland heeft vele verborgen geheimen, humoristische verhalen en vijandige omgevingen, die een perfecte setting is voor een leuk en uitdagend spel met veel wendingen.

High profile leden van de Modding Gemeenschap zijn reeds toegetreden tot het team om ze te helpen om het wijzigen van het spel gemakkelijker maken. Chris Camfield, Sir-Tech veteraan, is ook toegetreden tot de Raad van Advies. Chris heeft gewerkt aan de uitvoering en het ontwerp van diverse Jagged Alliance titels en eindigde als lead designer van de unreleased Jagged Alliance 3.

Om de scène te downloaden klik hier: PC Build
Om de scène te downloaden klik hier: Mac Build
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights