Star Trek Online expansion – Legacy of Romulus NU Beschikbaar!

Met trots hebben Perfect World Entertainment Inc & Cryptic Studios hun eerste expansie voor de award-winnende, free-to-play MMORPG STAR TREK ONLINE gepresenteerd en nu live & gratis ter beschikking gesteld.

LEGACY of ROMULUS geeft fans de kans, voor de allereerste keer, om te spelen als een Romulan of Reman en dit door een nieuwe verhaallijn vol missies die expliciet gespeeld wordt uit de kijk van de Romulan Republic.

In de rol als Keizerin van Sela keert Denise Crosby terug om haar titel terug te eisen terwijl je als gamer dieper in de intrigerende omgeving en vernietiging duikt van Romulus.

Dit alles is slechts het tipje van de ijsberg want ze hebben ook nieuwe content toegevoegd naast dit nieuwe verhaallijn:

  • Nieuwe Romulan schepen
  • Nieuwe Romulan vijanden
  • De Klingon Factie is geupdate en kunnen levelen van 1-50

Daniel Stahl, Executive Producer van Cryptic Studios is helemaal opgewonden want met deze expansie kunnen ze de spelers en fans een kans geven om als lid van de Romulan Republic te spelen. Spelers moeten het opnemen tegen de onderdrukking van het Tal Shiar regime nu dat Romulus & Remus er niet langer zijn.

Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat je het snel binnenhaalt!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights