Recap E3 EA het begin van een nieuwe generatie

EA heeft op de avond van 10 juni een hele nieuwe generatie games bekend gemaakt.

Electronic Arts heeft gisteren avond een hele nieuwe generatie van games voorgesteld die dit jaar of begin volgend jaar gaan uit komen.

De voorstelling van EA op de E3 begon met de ” The Download: EA 2013 Preview” daar werd de eerste blik geworpen naar de nieuwste sportgames EA SPORT die de nieuwe UFC, FIFA 14, Madden NFL 25, NBA LIVE  en de nieuwe race game Need for Speed Rivals.

EA kondigde de nieuwe en adembenemende multiplayer-shooter voor van  jawel Battlefield 4 in première.

Buiten deze games had EA nog enkele andere leuke verrassingen met zich mee.

 

ea-sports-onthult-fifa-14-video-id4390037-1000x800-nDe bezoekers van E3 zijn waren de eerste die in aanwezigheid waren van de première van EA.

EA had als eerste de games van verscheiden sporten voorgesteld zoals de nieuwe FIFA 14 waarin de nieuwste spelers en topploegen zijn uitgebreid en het voetbal techniek nauwkeuriger zijn dan hun voorgangers.

Na lang wachten van de fans van basketbal  heeft EA op hun wens ingegaan om een basketbal spel te ontwikkelen namelijk NBA LIVE waar je met je favorieten ploeg eindelijk is een wedstrijd mee kan spelen. Al de graphics van de nieuwe generatie sport games zijn gewoonweg magnifiek en zijn bijna levensecht.
download (3)De nieuwe race game van EA is geboren onder de naam Need for Speed Rivals.

Hier heb je de keuze om als straatracer aan de gang te gaan of als flik. Die keuze ligt geheel in jouw bezit.

Pimp je auto om tot een prachtige wagen en laat er hier en daar is iets aan sleutelen of upgraden zodat je wagen nog sneller gaat om te vluchten van de politie die je op de hielen zit, of om die gevaarlijke weg misbruiker van de baan te halen.

 

download

 

download (2)Als laatste had EA nog een kleine troef  achter de hand met jawel de Battlefield 4 waar ze een demo lieten zien aan hun bezoekers.

Zo kan je nu met behulp van je tablet zo op je TV spelen en je personage laten schieten en hulp vragen.

Dit is een grote stap vooruit in de gaming wereld.

In deze demo lieten ze zien hoe de single player eruit zag.

Hier is een nieuwigheid aan toegepast zodat je aan je soldaten orders kan uitdelen en zo je eigen strategie kan bepalen om je slag in de oorlog te kunnen winnen.

Al de games zullen uitkomen voor PC, PS4 en de Xbox One

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights