Twisted Pixel gaat ons verwennen met LocoCycle

E3 Game news Xbox 360 Xbox Live Xbox One

Het verhaal gaat over een moordende Martial Arts zwaaiende motorfiets die zelfbewust wordt en per ongeluk haar Zuid-Amerikaanse ingenieur op een cross-country zoektocht naar vrijheid meesleept. Een verhaal dat niet makkelijk uitgelegd kan worden.

We mogen van geluk spreken want de meest geavanceerde combat motorfiets ooit gemaakt komt naar de meest geavanceerde gaming systeem ooit bedacht!

Gehuld in een mysterie voor de meeste tijd van zijn ontwikkeling, zijn de releasedatum en platform eindelijk onthuld! Terwijl de rit van IRIS voor de vrijheid zal samenvallen met de lancering van de Xbox-One, kan diegenen die het wollen een sneak peak krijgen door het spel te spelen op de E3 conferentie, vooraan in het midden van de Microsoft Booth.

Dit is geweldig nieuws voor iedereen behalve Pablo, de Zuid-Amerikaanse ingenieur die niet goed Amerikaans spreekt. Maar ook hij moet toegeven dat de soepele 60fps en 1080p graphics  zijn benarde toestand prachtig opvangt in high definition.

Voor die wanhopige zielen die LocoCycle willen spelen, maar niet direct een Xbox One bezitten, vrees niet! Een Xbox 360-versie van het spel is ook in ontwikkeling, en wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

LocoCycle zal beschikbaar zijn als een “digitale exclusieve” via de nieuwe Xbox Live marktplaats op Xbox One.

Geef een reactie