XBOX ONE brengt de toekomst van het gamen tot leven!

Begin aan een heldhaftig avontuur om wraak te zoeken op de slagvelden van het oude Rome. Start jouw motoren met de best gewaardeerde racing franchise van de afgelopen 10 jaar

Strijd om te overleven in een meeslepende open wereld vol met duizenden ondoden!

Microsoft gaat van start met een nieuw tijdperk van games en entertainment op de E3 met een prachtige reeks aan games voor de langverwachte Xbox One die uitgebracht wordt in November 2013!!!

De thuisbasis van de grootste en exclusiefste next-generation consoles.

Xbox_1001

 

Tijdens hun persconferentie op de E3 onthulde Microsoft een ongekende line-up voor de wereldpremière van de Xbox One en enkele van de meest innovatieve en gevierde studio’s ter wereld zoals

  • 343 Industries
  • Crytek
  • Turn10 Studios
  • Remedy
  • Dice
  • Capcom
  • Insomniac Games

Vrijwel elke grote uitgever in de hele industrie

“Microsoft Studios is toegewijd om van Xbox One één van de beste plekken ter wereld te maken om spelletjes te spelen, met meer titels in ontwikkeling en meer exclusives uit de geschiedenis van Xbox. Met geweldige games, zoals ‘Forza Motorsport 5,’ ‘Ryse: Zoon van Rome,’ ‘Dead Rising 3,’ Halo Xbox One, ” Kinect Sports Rivals ‘,’ Project Spark ‘en’ Quantum Break, ‘ zal Xbox blijven streven om de industrie te leiden met de grootste exclusives, nieuwe IP en blockbuster franchises waarvan gamers de komende 10 jaar en later van kunnen genieten. “

zegt Phil Spencer, corporate vice president, Microsoft Studios.

De ontwikkelaars met de beste visie hebben gedemonstreerd hoe ze gebruik maken van de ongeëvenaarde kracht en prestaties van Xbox One en hoe deze een nieuwe generatie van games tot leven brengt. Een nog nooit eerder gevoelde ervaring gevoed door de kracht van de Xbox One, de trouw van de nieuwe Kinect en de expansieve kracht van Xbox Live.

Gerenommeerde studio Crytek onthuld hierbij “Ryse: Son of Rome“: een episch actie-avontuur verhaal dat je onderdompelt in de brutaliteit en intensiteit van de Romeinse oorlogsvoering.

De bekroonde ontwikkelaar Turn 10 Studios liet dan op hun beurt de adembenemende Visuals en adrenaline gevulde actie zien van “Forza Motorsport 5“: de volgende aflevering van de genre-definiërende racing franchise. Vanaf de grond af aan opgebouwd om te profiteren van de Xbox One en de enorme kracht van Cloud. Het spel beschikt over de revolutionaire Drivatar technologie die je leert hoe jij en je vrienden rijden.

Daarbovenop heeft Microsoft zijn fans ook nog eens verwend met een teaser voor “Halo Xbox One“, het volgende onderdeel uit de award winnende Xbox franchise die ontwikkeld is door 343 Industries en jou meeneemt op een nieuwe reis naar het Halo universum begin 2014.

Andere hoogtepunten tijdens Microsoft’s briefing op de E3 was “Dead Rising 3“, de volgende aflevering van Capcom’s enorm populaire zombie franchise die exclusief beschikbaar zal zijn op Xbox One. Capcom heeft een geheel nieuw niveau ontwikkeld, “Project Spark“, een open-wereld waar iedereen kan opbouwen, spelen en hun eigen wereld online kan delen met miljoenen gamers. Daarnaast is er ook “Sunset Overdrive” gecreëerd, een high-energy open wereld shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst, door Insomniac Games die een altijd veranderende gameplay ervaring levert met een arsenaal van explosieven en wapens

De thuisbasis voor de beste multiplayer en entertainment ervaringen via Xbox Live Gold

Yusuf Mehdi

Xbox Live Gold-Limaatschap zal de bezitters van de Xbox One, die een premium dienst activeren, een nieuwe generatie van online gaming en entertainment ervaringen bieden. Hierbij zullen ze ook

  • Een uitgebreide lijst van vrienden kunnen creëren waarmee je samen kan spelen via Xbox Live
  • Overdragen van Xbox Live Gold memberschip van Xbox 360 naar Xbox One
  • Toegang krijgen tot jouw Gold lidmaatschap vanaf elke Xbox One waar je ook bent

Voor gamers zal dus Xbox Live Gold op de Xbox One veel nieuwe voordelen leveren die de online gaming ervaring die je samen met jouw vrienden kan ervaren nog eenvoudiger en leuker maken.

Xbox Live Gold ontgrendelt Twitch als een ingebouwde ervaring op Xbox One waarmee men gameplay kan doorsturen en bekijken, videocontent ontdekken van e-sports evenementen en veel meer!

  • Toegang tot de premier Multiplayer community: Al jouw vrienden kunnen samen komen op Xbox Live om de beste games te spelen en om te kunnen opscheppen over hun resultaten. Gesteund door een krachtige Cloud service, zullen de wedstrijden nu groter zijn voor games op de Xbox One
  • Niet langer wachten op Matchmaking: Smart Match op de Xbox One zorgt voor asynchrone matchmaking waarbij het systeem al op zoek gaat naar uw volgende wedstrijd terwijl u verder speelt, tv kijkt of naar muziek luistert. Smart Match vindt ook sneller mensen waarmee jij kan spelen en waar jouw reputatie een belangrijke rol speelt.
  • Beloningen voor een goede reputatie: Jouw nieuwe Xbox Live reputatie speelt een prominente en waardevolle rol door het belonen van fairplay, en dit om bedriegers of onruststokers te verminderen. Een speciaal opgemaakt systeem zorgt ervoor dat je meer controle kan hebben over met wie je speelt om zo nieuwe en spannende manieren van gamen te ontwikkelen en meer betrokken te geraken in de gemeenschap.
  • De mogelijkheid om op te nemen, te delen en uit te zenden: Met Game DVR & Upload Studio, kunnen spelers onmiddellijk hun favoriete momenten vastleggen, bewerken en delen met hun vrienden over de hele wereld. Met Twitch op Xbox One kan men met een stemcommando een live-uitzending starten.

De thuisbasis van de meest complete portfolio van wereldklasse blockbusters

Hieronder krijg je de volledige line-up van Microsoft die ze tijdens de E3 hebben onthuld en dat zal uitkomen voor Xbox One:

  • Patrick SoderlandBattlefield 4 (DICE, EA): DICE brengt ons een nieuw tijdperk van wereldklasse gaming met Battlefield 4. De chaos van all-out oorlog explodeert, nu met baanbrekende nieuwe innovaties waar alles draait op een soepele 60fps op Xbox One. De intensiteit zal nooit meer hetzelfde zijn!
  • Below (Capy Games, Microsoft Studios): Een klassieke schurkenverhaal met stemmige graphics & Kinect-technologie. Je gaat op zoek naar zeldzame en bijzondere schatten terwijl je het gevecht aangaat met de boosaardige Darkness, een kunstmatige intelligentie-gestuurde personage dat Kinect aanvoelt en het niveau veranderd gebaseerd op de kamer en ruimte die je gebruikt.
  • Crimson Dragon (Grounding/Land Ho!, Microsoft Studios): De mensenheid is met uitsterven bedreigd op een gekoloniseerde planeet dat geregeerd wordt door draken. Het is aan jou om de controle van een machtige draak te nemen en de strijd aan te gaan in het luchtruim in dit spannende vlucht-based shooter.
  • D4 (Access Games, Microsoft Studios): Een episodische ‘Noir’ avontuur. Het volgt het verhaal van een detective met de merkwaardige mogelijkheid om terug te keren naar het verleden. Hij moet deze kracht gebruiken om de moord op zijn vrouw op te lossen en dan proberen te voorkomen.
  • Josh Bridge, Mike JonesDead Rising 3 (Capcom Vancouver, Microsoft): De lancering gaat door in November en dit exclusief voor de Xbox One. Het markeert de terugkeer van de razend populaire zombie franchise en introduceert een open wereld actie-ervaring die een nieuwe generatie van zombie-killing chaos zal bepalen. Met intense actie, een ongeëvenaard niveau van wapens en personages die men kan aanpassen, een meeslepende Xbox SmartGlass & Kinect integratie, zorgt Dead Rising 3 voor een bloedstollende ervaring in tegenstelling tot alle andere zombie exemplaren.
  • Dan GreenawaltForza Motorsport 5 (Turn Studios, Microsoft Studios): Komt naar jou toe in November. Het is een filmische reis waarin auto’s en tracks uit heel de wereld de hoofdrol spelen. Vanaf de grond af aan gebouwd om van de enorme kracht van de Xbox One te kunnen profiteren. Geen spel levert een grotere sensatie op bij het racen!

 

 

 

 

  • Halo Xbox One – in ontwikkeling (343 Industries, Microsoft Studios): De Award winnende franchise komt begin 2014 op Xbox One

Bonnie Ross

  • Killer Instinct (Double Helix, Microsoft Studios): Na bijna een decennium, keert de populaire fighting franchise terug naar de Xbox One. Het is ingeschakeld met robuuste progressie en beloningen, dynamische uitdagingen die zich aan het gedrag van de spelers aanpast, en voorspellende matchmaking ondersteunt voor naadloze competitieve gevechten.
  • Kinext Sports Rivals (Rare, Microsoft Studios): Komt naar jou toe in November. Dit is de volgende generatie van de best verkochte Kinect Franchise. Kinext Sports brengt jouw favoriete sport terug. Het plaatst jou in het spel zoals nooit tevoren, volgt jouw bewegingen en uitdrukkingen met een ongelooflijke nauwkeurigheid en biedt een nooit eindigende competitie met je vrienden en concurrenten.
  • LocoCycle (Twisted Pixel, Microsoft Studios): LocoCycle neemt je mee op een avontuur vol actie die je alleen op de Xbox One kan zien. Met een bewuste motorfiets genaamd IRIS en haar monteur, Pablo (die, tegen zijn wil, door de hele rit, letterlijk, meegesleept wordt). Samen vechten ze voor hun vrijheid tegenover de Big Arms agenten en hun geheime wapen, Spike.
  • Don Mattrick, Hideo KojimaMetal Gear Solid V: The Phantom Pain (Kojima Productions, Konami Digital Entertainment Co., Ltd.): Het concept van deze titel is “Realistische spionage actie in een Open wereld omgeving”. Milieu-elementen zoals het weer en de natuur, en de vijanden passen hun strategie aan die van de spelers en hun acties aan. Op deze manier ervaren spelers een meer realistische wereld. De uitgestrekte open wereld milieu verbetert de sensatie en de vrijheid die ze hebben om hun missie zo veel mogelijk in stealth mode te voltooien Naast tal van optionele missies, is er een verscheidenheid aan gameplay-elementen die exploratie en post-collectie buiten de belangrijkste missies aanmoedigt.
  • Minecraft: Xbox One Edition (4J/Mojang, Microsoft Studios): Deze zal de ervaring van Minecraft leveren op de Xbox One. Voortbouwend op de editie van de Xbox 360, brengt deze grotere kaarten voor meer complexe structuren, uitgebreide multiplayer mogelijkheden en verbeterde gameplay.
  • Powerstar Golf (Zoe Mode, Microsoft Studios): Of je nu een ronde speelt om te ontspannen en genieten van de geweldige uitzichten of een pro-level game speelt om te kunnen opscheppen met jouw rankings op de leaderboards, het maakt allemaal niet uit! Het enige was belangrijk is, is dat je jezelf schrap zet en streeft voor de groene zone!
  • Project Sparkt (Team Dakota, Microsoft Studios): In deze game kan je bouwen, spelen en delen wat je jezelf maar kan inbeelden. Het is een krachtige en toch eenvoudige manier om je eigen werelden, verhalen en spelletjes op te bouwen op de manier die jij wenst. Deel al je creaties met een dynamische gemeenschap en speel met wat de gemeenschap maakt. Dit brengt creatie tot leven en biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen op de Xbox One, Windows 8 & Xbox 360.
  • Sam LakeQuantum Break (Remedy, Microsoft Studios): Van de makers van “Alan Wake” en “Max Payne” komt er een revolutionaire entertainmentervaring die de lijn vervaagt tussen gaming en televisie door de integratie van drama en gameplay in een naadloze, unieke meeslepende ervaring. Hoe je het spel speelt beïnvloedt de show en de show informeert hoe je het spel speelt.
  • Cevat YerliRyse: Son of Rome (Crytek, Microsoft Studios): Exclusief op de Xbox One in November. Ryse: Son of Rome is een meeslepende actie-avontuur verhaal die over strijd, brutaliteit en heldendom gaat van de onverschrokken Romeinse soldaat genaamd Marius Titus. Hij probeert de dood van zijn familie te wreken en leidt een leger om het Romeinse Rijk te redden. De game presenteert een filmische reconstructie van het oude Rome en brengt de brutaliteit en intensiteit van de Romeinse oorlog zeer gedetailleerd tot leven.
  • STed Priceunset Overdrive (Insomniac Games, Microsoft Studios): Een steeds veranderende, open-wereld shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een rampzalig evenement heeft je stad overspoeld met mutanten. Terwijl de meesten van hen dood gaan of transformeren, evolueer jij verder. Het blijkt het jouw roeping is om mutanten te vernietigen en niet om afval te eten of serveren. Met een arsenaal van explosieve wapens en een talent voor het doorkruisen van de stad met hyperagility is jouw einde nog veraf!
  • The Witcher 3: Wild Hunt (CD Projekt RED): Een unieke combinatie van een niet-lineair verhaal en open-wereld. Een fantasy RPG gericht op de keuze van de speler, tactische gevechten en een immense omgeving. Het verhaal gaat over het leven van Geralt van Rivia, een professionele monsterjager. Bedoeld om gamers met een volwassen en boeiend verhaal te laten omgaan als geen ander. Meer dan 100 uur zijde-missies en quest gameplay!”The Witcher 3 ‘herdefinieert het genre RPG’s. 
  • Zoo Tycoon (Frontier Developments, Ltd., Microsoft Studios): De razend populaire “Zoo Tycoon” franchise komt wereldwijd naar Xbox One en Xbox 360 later dit jaar. Volledig opnieuw bedacht en met een menagerie van mooie soorten, reactieve gameplay en echte agenda-tie-in, zal “Zoo Tycoon” fans charmeren.

Xbox_1004

Microsoft heeft dus heel wat klaarliggen en zal niet aarzelen ons te overdonderen om dit op ons bord te gooien!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights