FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN voor PS4

E3 Game news Playstation Network PS3 PS4

Met een geweldige verassing brengt Square Enix Ltd, de uitgever van interactieve entertainmentproducten van SQUARE ENIX in Europa en andere PAL-regio’s FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN naar de nieuwe console PlayStation 4 en dit in 2014!

Momenteel zijn Square Enix & Sony Computer Entertainment volop in bespreking om ervoor te zorgen dat spelers die de PS3 versie van het spel kopen hun game-accounts na de release soepel kunnen overzetten naar de PS4 versie.

“Het belangrijkste waar we naartoe werken, is dat spelers met hun vrienden kunnen genieten van hun eigen diepgaande Final Fantasy-avontuur. De ver geïntegreerde sociale mogelijkheden van de PS4 maken van het systeem een natuurlijke thuisbasis voor FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn. Het team en ik vinden het geweldig om ons avontuur te kunnen voortzetten op het gameplatform van de volgende generatie, en we hopen dat jullie ook van de partij zullen zijn!”

aldus Naoki Yoshida, Producer & Director.

De 3de Betafase voor de PS3 en Windows PC is nu al in omloop en het spel zelf wordt wereldwijd uitgebracht op 27 Augustus 2013!

Al degene die een nieuwe account creëren krijgen teven een gratis demo van 30 dagen. Wie een maandabonnement wil aankopen hoeft enkel €10,99 te betalen.

Dus geen zorgen voor FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN want die zal voor de PS3 & PS4 beschikbaar zijn.

Geef een reactie