R.I.P.D komt naar PC & Consoles deze zomer!

Gamers zullen niet op het hiernamaals moeten wachten om zich bij de gelederen te voegen van de RIPD (Rest In Peace Department). Daar zorgen ATLUS & Old School Games, door middel van een licentie-overeenkomst met Universal Partnerships & Licensing, speciaal voor door met hun samenwerking een downloadbare game te ontwikkelen voor

 

 

 

  • Steam (€9,99)
  • Xbox Live Arcade (800 MSP)
  • PlayStation Network (€9,99)

Dit is allemaal gebaseerd op de aankomende 3D bovennatuurlijke actie-avontuur, RIPD, die uitkomt in theaters op 19 juli 2013.

Spelers nemen de wapens op als 2 mannen van de wet die naar de onderwereld gezonden worden om de levenden te beschermen en te dienen vanuit een steeds vernietigende reeks van zielen die weigeren om vreedzaam over te gaan naar de onderwereld.

Matthew Karch, President van Old School Games was tevreden en opgetogen. Hij vindt het een hele eer om de game van de R.I.P.D film te mogen ontwikkelen.

“Onze ervaring in het verleden bij het ontwikkelen binnen de actie-shooter genre is een op maat gemaakte pasvorm van deze spannende film aan te passen aan de interactieve ruimte.”

R.I.P.D: The Game beschikt over:

  • Film Authenticiteit: Universal werkt rechtstreeks samen met Old School en ontving voortdurende toegang tot het filmmateriaal, zodat spelers een vertrouwde aanpassing konden ervaren van de unieke wereld van RIPD, zijn omgevingen, vijanden, wapens, effecten en humor die direct vanuit de film afkomstig is.
  • Speel samen met jouw vrienden online: 2 gamers die de online co-op spelen maakt wanna-be revolverhelden om teamwork te gaan gebruiken als ze de strijd aangaan terwijl ze zich een weg banen door het spel. Je vijanden zullen geen kans maken tegen een juiste team strategie.
  • Over de top Actie: Revolverhelden zal schieten, spietsen, ontploffen, en vijanden arresteren net zoals de helden doen in de film.
  • Uniek In-Game Betting System: Co-op partners kunnen hun in-game valuta inzetten waardoor het verhaal gedraaid wordt en die hen in staat stelt om te wedden op wie een betere RIPD officier is. Dit wordt gemeten door welke speler de meeste vijanden kan vangen, die het langst kan blijven staan en andere actievolle uitdagingen kan voltooien. Het virtuele weddenschap systeem stelt spelers in staat om de inzet altijd hoog te houden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights