Langverwacht vervolg voor KINGDOM HEARTS

Game news Playstation Network PS4 Xbox Live Xbox One

Square Enix Inc. , de uitgever van interactieve entertainmentproducten van Square Enix in Noord- en Zuid-Amerika, brengt fans nu werkelijk het hoofd op hol door de gevierde Kingdom Hearts franchise die in maart 2012 haar 10-jarig bestaan vierde uit te breiden met

KINGDOM HEARTS III

Het hoofdpersonage in KINDGOM HEARTS III wordt gespeeld door een volwassen Sora, die op avontuur gaat met Mickey, Donald & Goofy in nieuwe en legendarisch Disney-werelden.

Bij het ontwikkelen van deze game wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van next-gen console technologieën om een ongelooflijk universum boordevol Disney-materiaal te bieden.

In KINGDOM HEARTS III gelooft, meester Xenahort, dat licht en duisternis in evenwicht moeten blijven en wil hij daarom een oorlog ontketenen tegen de ‘tirannie van het licht’ om de balans te herstellen.

Sora, Donald & Goofy proberen het plan van Xenahort te verijdelen en gaan daarvoor op zoek naar de zeven bewakers van het licht en de “Key to Return Hearts”. Dit allemaal terwijl Koning Mickey en Riku eerdere Keyblade-dragers proberen op te sporen.

Geef een reactie