De combinatie van PS4 & PSN biedt een uitgebreide entertainmentervaring voor iedereen!

Sony Computer Entertainment heeft ons laten weten dat ze een nieuwe en krachtige online game-ervaring willen blijven bieden en dus een verbeterde sociale connectiviteit zullen leveren die gamers samenbrengt dankzij de PlayStation 4 en verscheidene netwerkservices, zoals het PlayStation Network.

Speciaal als onderdeel hiervan gaan ze tegelijk met de introductie van de PS4 het PlayStation Plus pakket uitbreiden voor leden van de PS Plus naar de #DRIVECLUB PS PLUS EDITION. Hierbij kunnen gamers in de mooiste auto’s ter wereld uit verschillende klassen rijden, op de meest gedetailleerde locaties.

Daarnaast krijgen de gebruikers van de PS4 ook de toegang tot veel streamingdiensen en sociale netwerken.

Ze hebben werkelijk hun grootste verwachtingen overtroffen.

PS Plus werd in 2010 gelanceerd voor de PlayStation 3 & in 2012 voor de PlayStation Vita.

Vanaf dit moment heeft PS Plus veel ondersteuning gekregen van zijn leden en gebruikers van over de hele wereld. Het ledental bleef maar groeien omdat PS Plus verschillende services aanbiedt zoals

  • Exclusieve kortingen op games
  • Clous savegames
  • Instant Game Collection: Hiermee kunnen gamers de volledige versies van populaire games van externe ontwikkelaars en uitgeverijen en die van SCE Worldwide studios spelen, zonder tijdslimiet en zonder extra kosten.

In de Clubs delen teamleden hun rewards en ervaringen met elkaar

Daarnaast zijn er meer belangrijke functies waarvan PS Plus leden gebruik kunnen maken op de PS4 waaronder:

  • Online Multiplayer: Gebruikers hebben toegang tot online gaming met andere gamers over het netwerk. Online multiplayer voor PS4, met geïntegreerde sociale services, beschikt over unieke functies die alleen beschikbaar zijn op de PS4, waaronder het naadloos starten van games, meekijken bij vrienden en cross-gameplay audiochat.
  • Automatisch downloaden van patches: Het automatisch downloaden van patches wordt verder verbeterd voor de PS4. Het systeem controleert vaker op game-updates en installeert de updates automatisch. Dankzij deze functie zijn games altijd up-to-date, zodat gamers meteen kunnen beginnen met spelen.
  • Crossplatform PS Plus-Lidmaatschap: Één PS Plus-lidmaatschap is geldig voor PS4, PS3 en PS Vita. PS Plus is crossplatform en is beschikbaar op de meeste PlayStation-platforms; gebruikers van de PS3 en PS Vita met een bestaand PS Plus-lidmaatschap hebben toegang tot PS Plus op de PS4 en nieuwe leden op de PS4 kunnen PS Plus ook gebruiken op de PS3 en PS Vita.

PS

SCE blijft steeds verder zoeken naar de mogelijkheid om PS Plus te verbeteren. Als onderdeel van dit initiatief introduceert SCE nieuwe lidmaatschapsopties

  • 30 dagen = €6,99
  • Een eenjarig Premium-lidmaatschap van Music Unlimited = €41,99 (Dit voor een gelimiteerde hoeveelheid) en dit is dus 65% korting op de reguliere jaarprijs.
  • Consumenten die nog geen lid zijn van PS Plus kunnen, voor een korte tijd (Gelimiteerde hoeveelheid inschrijvingen), lid worden met een eenjarig Premium-lidmaatschap met de Music Unlimited-service = €59,99

Vanaf de introductie ondersteunt PS4 zowel Music Unlimited als Video Unlimited

Qua integratie van sociale netwerken, ondersteunt PS4, en dit voor een gemakkelijke communicatie tussen gamers:

  • Facebook
  • Ustream
  • Twitter

Bovendien verandert SCE vandaag de naam van de PlayStation Network-service in een eenvoudigere en vriendelijkere naam: “PSN”. SCE introduceert ook nieuwe logo’s voor “PSN” en PS Plus.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights