2K breidt beschikbaarheid Award winnende titel verder uit.

2K, 2K China en Firaxis Games hebben beslist dat het award winnende spel van het jaar voor beste strategie titel verder beschikbaar moest zijn voor iedereen! Welke vraag je je af?

 

XCOM: Enemy Unknown

Voor €17,99 in de App Store:

  • iPhone
  • iPad
  • iPod Touch

De iOS-versie biedt de gamers de volledige ervaring die beschikbaar was voor de console en PC versie en geeft spelers de mogelijkheid om over de mensheid te beschermen tegen een angstaanjagende buitenaardse invasie. Spelers kunnen dankzij de touchscreen voordelen een volledige operationele basis creëren, alien technologie onderzoeken en strategische gevechten voeren, dit alles met gebruik van de vinger!

Dit alles komt samen met GameCenter-support en maakt gebruik van de iCloud functionaliteit zodat spelers hun game kunnen opslaan tussen al hun iOS apparaten.

“Een game van formaat met diepte en kwaliteit zoals XCOM: Enemy Unknown naar een mobiel platform brengen is niet iets wat je vaak ziet, maar we hebben juist dát 94/100 Van Power Unlimited,bereikt. Wij zijn erg verheugd geweest met het succes van XCOM: Enemy Unknown en we verwachten dat het succes zal blijven groeien met de komst van de volledige ervaring naar dit nieuwe platform.”

 aldus Christoph Hartmann, president van 2K.

Head-to-head multiplayer zal op een later moment worden toegevoegd als gratis update.

“Op beurten gebaseerde strategie games zijn van nature passend voor een touchscreen en XCOM: Enemy Unknown maakt hier volledig gebruik van op de iOS apparaten. We zijn verheugd dat gamers nu nog een ander platform hebben om de game op te spelen, zeker eentje die het toestaat om XCOM: Enemy Unknown overal te spelen, altijd.

aldus Jake Solomon, lead designer van XCOM: Enemy Unknown bij Firaxis Games.

XCOM: Enemy Unknown werd ontwikkeld door de strategie experts van Firaxis Games en heeft wereldwijd meer dan 80 redactionele awards gewonnen.

De oorspronkelijke versie kwam uit in Oktober 2012 en heeft verschillende review scores mogen ontvangen die de geweldigheid van de game bloot legt.

  • 94/100 in Power Unlimited
  • IGN: 9/10
  • 90/100 in 9lives Magazine

Spelers overzien strategische gevechten en individuele tactieken, net als het managen van de basis en het toezeggen van de bronnen terwijl zij spelen als een commando van een geheime wereldwijde militaire organisatie, XCOM.

Spelers krijgen de controle in het geloof van het menselijk ras door hen te beschermen tegen een angstaanjagende wereldwijde alien invasie en dit met nadruk op een gelijke strategie en een intens tactisch gevecht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights