Sky Pirates zijn in Tyria voor Guild Wars 2

Game news PC

Een update werd uitgebracht en bouwt zo verder de Living world saga op met nieuwe Dungeons, events, rewards en andere features die door gamers te ontdekken zijn in

 

SKY Pirates komen aan in Tyria

Daarbovenop zitten de Custom Arena’s & Spectator Mode ook niet langer meer in de beta fase.

De recente moord op het recente Dragon Bash – festival heeft gezorgd voor Chaos in Lion’s Arch. Inspecteur Ellen Kiel leidt het onderzoek en verzamelt assistenten die kunnen helpen om de schuldige te vinden.

Enkel de beste onder jullie kunnen erin slagen en moeten hierbij al jullie wapens en skills inzetten om de sluwe dader te lokaliseren.

Spelers zullen via verschillende events kunnen deelnemen aan de zoektocht, die hen langs spannende ontdekkingen en daverende nieuwe content door deze update zal leiden. De update bevat:

  • Nieuwe story dungeon: Aetherblade Retreat Vind de verborgen toegang tot deze basis en vecht tegen de piraten. Er zal een hele portie lef en durf nodig zijn om de Aetherblade Captain en zijn First Mate te verslaan.
  • Sea of Sorrows zoektocht Nieuwe, permanente content om de lancering van het nieuwe Sea of Sorrows – boek te vieren, door Ree Soesbee, Narrative Designer bij ArenaNet
  • Nieuwe rewards er zijn heel wat nieuwe rewards beschikbaar, inclusief Aetherblade caches, een First Mate miniatuur, een stijlvolle monocle en nog veel meer.
  • Update van de Skill en Trait Balans De grootste balance patch aller tijden wordt geïntroduceerd, die wezenlijke veranderingen toevoegt en meer diversiteit toelaat. Er zijn ook updates doorgevoerd aan enkele minder populaire skills, om hun effectiviteit te verbeteren.
  • Custom Arena’s en Spectator Mode niet langer in Beta Custom PvP arena’s laten spelers toe om private wedstrijden te organiseren, en hun map settings aan te passen. Deze feature verlaat de beta – fase, wat betekent dat de Custom Arena Starter Kits voor iedereen te koop zullen zijn in de Gem Store. Ook Spectator Mode verlaat officieel de beta. Door deze twee toepassingen zullen oefeningen, meer competitieve gameplay en toernooien tot de mogelijkheden behoren.
  • Mortar Mastery opgenomen in steeds groeiende lijst van World vs. World Abilities Spelers kunnen vanaf nu hun Mortar Mastery gaan perfectioneren door training. Een nieuwe skill, Mortar Barrage, wordt toegevoegd.

Zorg dus dat je zeker deze update binnengehaald hebt!

Geef een reactie