TRIDEK: Creatures of Galena

De Kickstart voor Tridek: Creatures of Galena, georganiseerd door DreamFab, is reeds begonnen en is onder ontwikkeling voor de PC en mobiele apparatuur.

Deze digitale kaartenspel waar je met elkaar kan uitwisselen zal ook de Cross-platform technologie geïntegreerd krijgen en wil met deze Kickstarter dus uitbreiden naar andere platforms en in andere talen.

Ook willen ze hiermee meerdere mogelijkheden integreren zoals

  • Nieuwe soorten toernooien
  • Multiplayer actie via Bit Barons
  • Volledig aanpasbare decks
  • Een nieuw bron systeem geoptimaliseerd voor snelle, strategische gameplay

Met de Kickstarter proberen ze een bedrag samen te krijgen van $55.000 om Tridek: Creatures of Galena werkelijkheid te maken!

“Tridek: Creatures of Galena is een free-to-play competitieve sport, reeds in de vroege beta testing. Ons doel voor deze Kickstarter is om aan het spel dat extra financiële duwtje te geven zodat het ons toelaat om de ontwikkeling te voltooien voor iOS, PC en Android en het implementeren van cross-platform gameplay evenals multiplayer toernooi mogelijkheden.”

zei Andreas Mihalovits, Managing Director at dreamfab.

Tridek dekTridek Creatures van Galena is een digitale Trading Card game ontwikkeld voor meerdere platforms en online gameplay. Dit geeft gamers de mogelijkheid om echte cross-platform multiplayer wedstrijden en toernooien te ervaren waar ze ook zijn!

Bovendien, in tegenstelling tot veel andere spellen op de markt, evolueert Tridek de traditionele game-ervaring van een Trading Card Game door het innoveren en verbeteren van de kern die voorzien wordt door alle spelers en hun verwachtingen in een kaartspel.

tridek battleTridek introduceert daarbovenop ook een nieuwe bron systeem dat de typische wachttijden die er in Trading Card Games zitten, zonder afbreuk te doen aan de strategische diepte, verwijdert. Gamers kunnen spelen met behulp van hun individuele stijl door het bouwen van decks die aan hun eigen behoeften en doelstellingen voldoen.

  • Free to Play en geoptimaliseerd voor mobiele apparatuur
  • Cross platform multiplayer met toernooien en ranklijsten
  • Innovatief resource systeem maakt gameplay snel en strategisch
  • Ontdek verzamelkaarten om uw schepselen te verbeteren of om je tegenstanders te belemmeren
  • Volledig deck aanpassen om een gamer’s speelstijl te ontwikkelen
  • Eenvoudig om te spelen met duidelijke regels en handige tips
  • Professionele style gaming overal waar je naartoe gaat
  • Prachtige soundtrack en graphics
  • Community functies en ondersteuning

Ook kunnen spelers zich nu reeds inschrijven voor de Closed Beta

Degene die reeds $25 of meer gedoneerd hebben aan de KickStarter krijgen gegarandeerd een plaats in de Closed beta en krijgen achteraf ook de volledige versie van het spel wanneer deze uitkomt. Daarbovenop krijgen deze ook nog als bonus nog extra’s die momenteel nog niet bekend zijn.

Dankzij de feedback die Dreamfab van zijn testers zal ontvangen zullen ze alles op alles kunnen zetten om dit een van de beste kaartspellen ooit te maken en er nieuwe functies aan toe te voegen zoals

  • Lokalisaties
  • verbeterde multiplayer elementen

“Na maanden van ontwikkeling zijn we verheugd om eindelijk klaar om Tridek’s closed beta te openen voor onze testers waardoor pc-spelers een hands-on glimp van Tridek en zijn richting krijgen te zien. We hebben het spel op dit moment uitgerust met dek maatwerk, cloud-accounts, en single-en multiplayer modes. We hopen dat de spelers zich vandaag zullen aanmelden voor een kans om de gesloten beta te spelen en ons te helpen het spel te ontwikkelen door middel van een actieve feedback”.

aldus Andreas Mihalovits, Managing Director at dreamfab.

Tridek
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights