Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC Pack voor PS3 & PC

Activision Publishing Inc, een dochteronderneming van Activision Blizzard, en Treyarch hebben ons vandaag laten weten dat voor de PS3 & PC de laatste nieuwe DLC voor Call of Duty: Black Ops II vanaf 01/08/2013 beschikbaar zal zijn.

Uit eigen ervaring van deze mappen moeten we meedelen dat ze zich werkelijk overtroffen hebben en dat er FUN gegarandeerd wordt met deze DLC:

CALL OF DUTY: BLACK OPS II VENGEANCE

Dit vanaf 01/08/2013 voor:

  • PlayStation 3
  • Windows PC

Gamers worden hier naar 4 verschillende locaties gebracht waaronder:

  • CoveEen verlaten tropisch eiland – Cove : Je vecht hier een conflict uit op het eilandje in het midden van de Indische oceaan. Er ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.
  • DetourEen vernielde hangbrug – Detour : Hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust vecht je om dominantie terwijl je vanuit elke hoek, letterlijk, kan afgeknald worden want overal staan kapotte voertuigen en is het ijzer verbogen. Het dek werd onverklaarbaar opengebroken en dus woed de strijd op alle levels.
  • RushEen verlaten Paintballbaan –  Rush : Hier zal je niet veel hebben aan jouw tactische vaardigheden of kampeerpogingen want vanuit elke hoek en sneller dan je denkt, zit je middenin een full-combat zone waar je vanuit elke draai een kogel kan ontvangen! Natuurlijk zijn er hierdoor wel veel schuilplaatsen en wie ze wijs gebruikt kan een serieuze score opbouwen!
  • UplinkDe jungle van Myanmar – Uplink :Deze map is een adaptie van de populaire ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops. Hier gaan spelers diep in de verregende jungle van Myanmar de strijd aan in een hoog op een berg gelegen hi-tech gebouw en dus let op jouw stappen want 1 misstap en je zal gauw de voet van de berg terugzien!

Buried

Daarnaast brengt men met Vengeance ook een nieuwe vorm van zombie killing action met Buried! Hierin hebben ze 3 geweldige modi ontwikkeld waar je de ondode bewoners van een verlaten en onderaardse mijnstad in het Oude Westen van je moet afslaan terwijl deze er alles aan doen om hun huizen terug op te eisen!

Buried brengt ons een groot wapenarsenaal en uitrusting die men overal kan kopen aan de muren + natuurlijk de ‘Magic’ Box wordt niet gemist! Toch hebben ze zich extra ingezet en komen met een zeer speciale toevoeging, iets wat zo krachtig is dat het ook zal verschijnen in alle andere Call of Duty: Black Ops II zombie-mappen (bij de aankoop van Vengeance DLC):

DE RAY GUN MARK II

Zombie ray gun II

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights