FIREFALL BEGINT MAANDELIJKS eSPORTS TOERNOOI SERIES – “GO4FIREFALL”

We hebben een aankondiging ontvangen van Red 5 Studios dat de eerste officiële Open Beta Toernooi series Go4Firefall begint op Zondag 04 augustus 2013.

Deze wordt gehost in samenwerking met de Electronic Sports League (ESL) en zal zowel in de VS als in de EU plaatsvinden en dit met een respectievelijke prijzenpot van €9000 voor de teams in wekelijkse cups met Firefall’s nieuwe eSports type spell

JETBALL

Hier spelen teams van 5 spelers voor de overwinning door te vliegen of door het opnemen van een High-tech bal en deze in de tegenstander zijn doel te krijgen. Spelers kunnen zichzelf niet verdedigen tijdens het dragen van de bal dus is teamwork een belangrijk punt!

Teams moeten rekenen op

  • Passing
  • Coördinatie
  • Strategisch gebruik van elk Battleframe’s uniek wapens
  • Vaardigheden en wendbaarheid in het scoren

Voor meer info kan je ook steeds hier terecht

Red 5 Studios & de ESL zijn de hosts voor Go4Firefall welke een nieuwe maandelijkse toernooi series aanbiedt van top Firefall spelers en teams in de VS en de EU.

Elke zondag kan een deelnemende team een prijzenpot winnen van €1000 welke gebaseerd is op hun maandelijkse ranking. Aan het einde van de maand, zullend e 8 hoogst gerangschikte teams in elke regio strijden in een live-gestreamde finale voor een prijzenpot van €5000 en voor de landstitel in de VS of de EU.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights