Playstation stunt met Resistance 3

Game news PS3

Chimera! Wat? Aliens in Gent?
[kaltura-widget uiconfid=”5616101″ entryid=”1_zn24oz2k” width=”410″ height=”364″ addpermission=”” editpermission=”” /] PlayStation deed het weer. Deze ochtend werd de nieuwe actiegame Resistance 3 onder de aandacht gebracht met een ludieke stunt. In de game neemt de speler het op tegen een gewelddadig buitenaards ras, Chimera. Bekijk de reacties van voorbijgangers op de PlayStation-actie in Gent

[kaltura-widget uiconfid=”5616101″ entryid=”1_70p7nxu4″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”2″ editpermission=”2″ /]

In Gent en Luik was op stoplichten het Resistance skull logo te zien, maar ook trof men grote muurschilderingen (zie foto) aan in beide steden.

Het gebied werd onmiddelijk afgezet.

Het gruwelijke tafereel werd opgeëist door Sony PlayStation, die met deze actie de nieuwe game Resistance 3 onder de aandacht brengt. In de game vecht de gamer tegen een gewelddadig buitenaards ras genaamd Chimera.

Deze explosieve first person shooter is de derde game uit de internationaal succesvolle PlayStation® 3-serie van Sony Computer Entertainment Europe en ontwikkelaar Insomniac Games. Er is dan ook reikhalzend uitgekeken naar Resistance 3, dat fantastische 3D-graphics combineert met non-stop actie.

Geef een reactie