Unity werkt samen met Microsoft voor gratis ondersteuning van Windows platformen

Samenwerkingen ontstaan om gamers het beste van het beste te geven en dus heeft Unity Technologies, leverancier van de Unity Multi-platform game engine en development tools, een overeenkomst gesloten met Microsoft om samen te werken aan de ontwikkeling van tools voor

  • Windows 8
  • Windows Phone 8
  • Xbox One

Met deze samenwerking zal het nog makkelijker zijn voor ontwikkelaars om populaire games, entertainment en apps van Microsoft-platformen te creëren.

Unity zal de commerciële versie leveren voor haar “Windows Store Add-on” nu momenteel opgenomen in Unity 4.2 Release Candidate 1, en gat een verbintenis aan tot voortdurende ondersteuning en innovatie van Microsoft-platformen.

Onder overeenkomst met Microsoft, zal Unity Pro 4 licentie ontwikkelaars een gratis licentie geven voor de “Windows Store Add-on” zodra deze beschikbaar is deze zomer en dit met een waarde van $1500. De “Windows Store Add-on” bevat ondersteuning voor zowel Windows Store apps en Windows Phone 8 apps.

Daarnaast zal Unity tools ontwikkelen voor de Xbox One, inclusief ondersteuning voor veel van de volgende generatie functies zoals

  • Verbeterde Kinect gebaren en de erkenning hiervan
  • Multiplayer matchmaking
  • SmartGlass
  • de onbeperkte macht van Cloud

Ontwikkelaars die spellen uitgeven uitgebracht door Microsoft Studios zullen gratis de toegang krijgen tot de Unity tools voor Xbox 360 & Xbox One.

Unity biedt een combinatie van kracht, efficiëntie en betaalbaarheid en is zo een van de meest populaire game-engines die ooit bestaan heeft voor de ontwikkeling van platforms ter wereld. De voortdurende samenwerking tussen Unity en Microsoft al Microsofts gaming ecosysteem toegankelijker maken tot bijna 2 miljoen gepassioneerde ontwikkelaars in de Unity Community.

“Onze visie is om de ontwikkeling van games te democratiseren en kansen te bieden aan alle ontwikkelaars, van particulieren tot grote teams. Onze samenwerking zal hen verder helpen om deze doelen te bereiken door empowerment van onze gemeenschap om games in krachtige platforms van Microsoft te creëren. Hun visie om de beste uitlaat voor games om van te genieten en aan te bieden parallel met onze eigen visie op het beste platform voor games, word ontwikkeld en we zijn enthousiast om samen te werken met hen om de toekomst van de sector vorm te geven. “

aldus David Helgason, CEO, Unity Technologies.

 Ook liet Steven Guggenheimer, Corporate Vice President & Chief Evangelist van Microsoft’s Developer & Platform Evangelism organisatie weten:

“Unity heeft zich gevestigd, niet alleen als een ongelooflijke ontwikkeling toolset en engine, maar als een belangrijke kracht voor creatieve vrijheid en innovatie in de games development community. Met Unity’s inzet voor Windows 8, Windows Phone 8, Xbox One en Xbox 360 te ondersteunen, zal Microsoft’s game-ecosysteem profiteren van de rijkdom aan ideeën en verbeelding die voortvloeien uit de Unity games ontwikkeling gemeenschap. “

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights