Walkthrough trailer: Murdered Soul Suspect

Tijdens de E3 heeft Murdered: Soul Suspect reeds veel indruk gemaakt en dit was duidelijk zichtbaar met zijn

 

  • 11 awards
  • 28 nominaties

Het geeft een volledig nieuwe betekenis aan het actie/avonturengenre door dat het gamers uitdaagd om de moeilijkste zaak ooit op te lossen.

HUN EIGEN MOORD!

De aanwijzingen blijven steeds net buiten bereik en zorgt dus voor de moeilijkheid om deze moord op te lossen in deze gloednieuwe en mysterieuze wereld waar het misdrijf persoonlijk is.

Jij gaat door het leven als Ronan O’Connor, een detective met wisselende successen, wiens leven abrupt tot een einde gebracht werd door een brute en meedogenloze moordenaar.

Ronan kan niet overgaan naar het hiernamaals en zit vast tussen leven en dood(een geest) tot hij zijn moord heeft opgelost.

Aan de hand van zijn nieuw verworven bovennatuurlijke vaardigheden, kan hij het dorpje Salem (Massachusetts) verkennen vanuit het schimmige hiernamaals

Communiceren met de rechercheurs die op de zaak gezet zijn is niet mogelijk dus moet hij de gedachten van de levenden lezen om hun handelingen te beïnvloeden.

Zelf moet hij de geesten van vroegere burgers van Salem ondervragen om de puzzelstukjes bij elkaar te voegen , terwijl hij het opneemt tegen demonische geesten om zijn ziel te redden en de schokkende waarheid te ontdekken over degene die verantwoordelijk is voor zijn dood.

Murdered: Soul Suspect zal begin 2014 verschijnen voor

  • Xbox 360
  • PlayStation 3
  • Windows PC
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights