GT6-Demo met kwalificatie voor Nissan PlayStation GT Academy

Verschillende gamers zijn reeds bezig met een kwalificatiewedstrijd via een demo van de nieuwe

 

 

GRAN TURISMO 6

Dit voor de PlayStation 3

Iedereen die een Sony Entertainment Network account heeft en toegang heeft tot een PlayStation 3 met internetverbinding kan deze demo downloaden, in de PlayStation Store, zonder bijkomende kosten of de verplichting om een Gran Turismo game te bezitten.

Deze demo laat jou een aantal ronden rijden in een GT-Academy achtige rijschool waarmee je het kwalificatie-event vrijspeelt.

Iedereen kan deze demo spelen tot en met eind Augustus maar de kwalificatie voor de GT Academy van dit jaar, welke tot een professionele racecarrière bij Nissan kan leiden, duurt tot en met 29 juli 2013 om 00:59u.

Om in aanmerking te komen voor deelname moet je jezelf aanmelden voor de laatste ronde van de demo en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de competitie.

Het is zeker geen verloren moeite om dit te proberen want wie zich aanmeldt en een kwalificatietijd neerzet, ontvangt zonder extra kosten bonuscontent.

De snelste van de online kwalificatie voor GT Academy worden uitgenodigd voor de nationale finale, waar ze zich in de game moeten bewijzen, maar ook met echte Nissan Nismo-wagens aan de slag gaan.

Achteraf gaat de actie over naar het beroemde Race Camp op Silverstone.

Degene die uitblinkt als winnaar maakt kans om uit te groeien tot een van Nissans Nismo Athleten

Voormalige GT-Academy kampioenen bewijzen dat de kwalitatief hoogstaande competitie werkelijk een doorbraak kan zijn in jouw leven. Grijp dus zeker jouw kans.

Tijdens de onlangs gereden 24 uur van Le Mans gaven Lucas Ordoñez (de winnaar van 2008) en Jann Mardenborough (2011) een demonstratie van de kracht van GT Academy met hun Greaves Motorsport Zytek-Nissan LMP2-wagen, waarmee ze vierde in hun klasse en tiende in het algemeen klassement werden. En niet te vergeten onze eigen Belgische winnaar van de GT Academy 2012, Wolfgang Reip, die nu op 27-28 juli voor het NISSAN-team mee zal rijden in de 24 uur van Spa.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights