R.I.P.D. beschikbaar als digitale download voor PC & Consoles

ripd

Met de lancering van The R.I.P.D (Rest In Peace Department) hun spel zijn ze op zoek naar een grote groep gamers om hun game te spelen via

  • PlayStation Network (€9,99)
  • Steam (€9,99)
  • Xbox LIVE Arcade (800 Microsoft punten)

Het spel is genaamd

R.I.P.D: The Game

Deze game is gebaseerd op Univeral Pictures film R.I.P.D. die sinds 19/07/2013 te zien is in de cinema.

Het spel is voorzien van non-stop derde persoon en over-the-top actie. Het spel werd ontwikkeld door middel van een licentie-overeenkomst met Universal Partnerships & Licensing. Details over het spel is te vinden op de officiële website.

Spelers nemen de holsters van twee agenten, verzonden door de buitenaardse Rest In Peace Department, om de levenden te beschermen en te dienen vanuit een steeds vernietigende reeks van zielen die weigeren om vreedzaam over te gaan naar het hiernamaals.

R.I.P.D.: The Game features:

  • Film Authenticiteit: Ze werken rechtstreeks met Universal, Old School ontving voortdurende toegang tot het materiaal van de film, zodat spelers een getrouwe aanpassing van de unieke wereld van RIPD, ook in omgevingen, vijanden, wapens, effecten en humor uit de film konden ervaren.
  • Werk samen met jouw vrienden Online: 2 spelers kunnen online samen in de co-op wannabe revolverhelden zijn en zo teamwork gebruiken wanneer ze zich al vechtend een weg banen in het spel. Je vijanden zullen geen kans hebben tegen de juiste team strategie.
  • Over-the-Top Actie:  Revolverhelden zullen schieten, spietsen, ontploffen, en vijanden arresteren net zoals de helden doen in de film.  
  • Unieke In-Game Gok Systeem: Co-op partners kunnen hun in-game valuta inzetten in een weddenschap om te zien wie de beste R.I.P.D. Officier is. Gemeten door welke speler de meeste vijanden vangt, die het langst kan blijven staan, en andere actievolle uitdagingen kan voltooien. Deze virtuele weddenschappen systeem stelt spelers in staat om altijd de inzet hoog te houden.
  • Challenges Galore: Omdat men een R.I.P.D. officier is betekent het niet dat men steeds vijanden zal opblazen. Willekeurige uitdagingen zullen verschijnen tijdens het spelen om elke speler hun moed te testen voor extra goudstukken.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights