Nieuw avontuur van de Secret Files

Het nieuwe project van het bewezen Animation Arts team & Deep Silver is een spin-off van de Secret Files games en brengt in de hoofdrol de populaire

 

SAM PEETERS

De nieuwe Secret Files 2 brengt ons een waar avontuur waar de journaliste zichzelf moet redden en van een eiland terug naar het vasteland moet geraken.

Met reeds een nieuw spoor voor haar volgende voorpagina titel gaat het verhaal voor de journaliste van start.

Wetenschappers hebben in Afrika veranderingen ontdekt in de genetische code van waterdieren.

Op de plaats waar ze wonen, het Bosumtwi-meer die een miljoen jaar geleden ontstond door de inslag van een meteoor, bevat deze ‘gemuteerde’ dieren of is het misschien op deze manier dat buitenaardse levensvormen op aarde kwamen?

Indien het is zoals Sam denkt dan zou dit een sensationeel verhaal kunnen worden waarover haar chagrijnige hoofdredacteur, bij het wetenschappelijk blad “Uncharted”, euforisch zou kunnen worden.

Dit wordt helaas geen gemakkelijke opdracht want in de jungle komt ze een groter probleem tegen. De legendes van de Ashanti in Ghana vertellen over de Asanbosam, mensachtige wezens die ’s nachts in de bomen op de loer liggen, die hun slachtoffers meeslepen naar hun holen en hun bloed opzuigen.

Een expeditie verdwijnt in het regenwoud en het is Sam die moet besluiten in hoever ze wilt gaan om dit ongelooflijke verhaal te kunnen neerpennen.

Het spel zal vanaf 27 september 2013 beschikbaar zijn als download voor €9,99.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights