Ubisoft brengt een geweldige Line-up naar GAMESCOM 2013

Game news Gamescom

Wie had gedacht dat ze zouden onderdoen of zelfs niet zouden komen, nou die wonen op een andere planeet!

Ubisoft brengt ons hun line-up voor GamesCom en zullen de aanwezigen de mogelijkheid geven tot hands-on demonstraties van een aantal Ubisofts next-gen titels waaronder

 • Assassin’s Creed IV Black Flag: Het nieuwste deel uit de geprezen Assassin’s Creed™ franchise waar gamers het Gouden Tijdperk van de Piraterij kunnen herbeleven in de huid van Edward Kenway, een charismatische maar brutale piratenkapitein, getraind door Assassins.
 • The Crew: Een revolutionaire next-gen action-driving game die begin 2014 verkrijgbaar is en zich afspeelt in een immense grote open wereld-versie van de Verenigde Staten.
 • Might & Magic® Duel of Champions Online Card Game: Een strategische online kaartgame uit het fantastische Might & Magic® universum. Spelers kunnen een held uitkiezen, hun dek uitbouwen en hun tegenstanders verslaan tijdens epische gevechten!
 • Might & Magic® Heroes® Online: Een strategische free-to-play RPG game waarin spelers de controle krijgen over krachtige Helden en hun leger, al vechtend in de fantasiewereld Ashan.  
 • Might & Magic® X Legacy: Een authentieke solo-ervaring in het klassieke first-person RPG-genre met een turn-based gameplay systeem. Spelers bepalen het lot van het Agyn Peninsula door een groep avonturiers te creeëren en deze door de spannende stad Karthal te leiden, al strijdend tegen mythische wezens en druk bezig met het verzamelen van oude magische schatten. 
 • The Mighty Quest for Epic LootTM: Een nieuwe free-to-play IP van Ubisoft Montréal voor PC die spelers terecht laat komen in een waanzinnige middeleeuwse fantasiewereld genaamd Opulencia, waar rijkdom, status en opschepperij de belangrijkste eigenschappen zijn. 
 • Rayman® Legends: De unieke platformer van Ubisoft Montpellier die je kan spelen met wel vier spelers. De game toont onze klassieke held en zijn vrienden met prachtige visuals en innovatieve gameplay. 
 • Tom Clancy’s Splinter Cell® BlacklistTM: Sam Fisher keert terug als de leider van 4th Echelon, een elite antiterroristische unit met een nieuw mandaat op zak om het meesterbrein te zoeken achter de Blacklist, een reeks toenemende en dodelijke aanvallen op Amerikaanse belangen. Om de aftelling naar de Blacklist te stoppen moeten gamers de beste manier zoeken om de verschillende uitdagingen aan te gaan door gebruik te maken van Sams arsenaal aan dodelijke skills en training. 
 • Watch_Dogs: De versus-modus in de nieuwe companion app ‘Watch_Dogs – ctOS Mobile’, is eveneens te zien, zodat fans reeds van een eerste indruk kunnen genieten. In Watch_Dogs worden spelers ondergedompeld in een levende, ademende, en volledig verbonden remake van Chicago. Spelers kruipen in de huid van Aiden Pearce, een nieuw soort held. Met behulp van zijn smartphone hackt hij in het central operating system van Chicago, beter bekend als ctOS, en krijgt hij controle over vrijwel elk element in de stad. De stad Chicago is nu het ultieme wapen.

Ook zal Ubisoft hun plannen uit de doeken doen, tijdens de show, over een nieuwe next-gen IP die momenteel in ontwikkeling is en, wie weet, de gamingwereld nog zal doen verbazen!

Uplay, Ubisofts cross-game, cross platform service, nodigt een aantal fans uit voor een ‘invitation-only party’. Hier krijgen ze de kans te genieten van wat Ubisoft te bieden heeft na de normale uren. Zo zullen ze

 • Hun favoriete ontwikkelaars kunnen ontmoeten
 • De games uitgebreid kunnen vieren

Ook gaan er 400 snelpassen uitgedeeld worden onder de GamesCom aanwezigen zodat deze een ware ‘Ubisoft-VIP’ behandeling kunnen beleven. Deze personen moeten dus niet in de wachtrij aanschuiven maar kunnen meteen beginnen gamen.

Fans die niet kunnen gaan moeten niet treuren want Ubisoft heeft een aantal cadeautjes voorzien en een speciale verkoop op Uplay.

“Dit jaar is Gamescom erg spannend omdat het de eerste keer is dat spelers de next-gen consoles zelf in handen krijgen, en de games waar ze al lang op wachten. Gamescom is een unieke kans voor ons om face-to-face in contact te komen met onze fans en naar hun feedback te kunnen luisteren. Ik denk dat ze erg gaan waarderen wat we dit jaar gaan tonen”.

 aldus Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO van Ubisoft.

Geef een reactie