Let op voor de ZOMBIES!!!

Beste burgers!

We hebben slecht nieuws voor jullie!

Er is een mysterieuze stof uitgelekt namelijk ‘Compound 72’. Dit is vrijgekomen uit het Lazarev Lab waardoor enorm veel van onze stedelingen plots zich onverklaarbaar gedragen en onnatuurlijke lusten bezitten.

Er is tot nog toe weinig bekend over hoe deze ramp ontstaan is, maar helaas is het onvermijdbaar. Vroeg of laat wordt je ook één van hen!

Tot nu toe zijn enkel de onderstaande mutaties bekend. Op deze manier kan men op de hoogte blijven van wat het is dat jou uiteindelijk zal doden en ga niet teveel hoop creëren dat ook maar iemand aan deze hel kan ontsnappen, zelfs het leger heeft gefaald.

Zo zijn er:

  • De Infected (Normaal): De meeste van onze ex-buren en vrienden stinken. Je zou gedacht hebben dat dit al deden wanneer ze nog levend waren, maar nu? Het is onmiskenbaar erger dan mogelijk en daarbovenop lijken ze sterker, sneller, lelijker en dommer dan toen ze leefden, maar dit zijn geen goede eigenschappen voor jou! Jouw reukzin is nog steeds sterk genoeg en het is misschien het enige dat jou een voorsprong van 1 of 2 minuten maar kan bieden om uit hun klauwen te blijven!
  • Elektric Infected (Het Elektrische type): Deze Elektrisch geladen lijken hebben de mogelijkheid om hun eigen elektriciteit te maken. Cool zal je wel denken? Nou ja best lachwekkend want had men deze kunnen opsluiten hadden ze elektriciteit kunnen opwekken voor iedereen! Natuurlijk is bijna iedereen dood of verbergen de overblijvende zich en dus is het momenteel het laatste waar ze aan denken en dat is het gebruiken van Tv’s, Magnetrons en andere zaken. Wanneer je ze tegenkomt hopen we dat je zal nadenken aan uw lessen natuurkunde uit de middelbare school want dit zou jou eens kunnen helpen. Veel tijd heb je niet dus probeer deze maar gauw te aarden, dus iets waarmee de elektriciteit kan weggeleid worden of verdrink hen!
  • Burning Infected (Het Vuur type): Probeer deze niet te benaderen, tenzij je het koud hebt of eerder jouw leven beu bent en levend verbrand wil worden. Deze soort blijft voor eeuwig branden, geven licht in het donker en zijn afschuwelijk verminkt. Het enige ‘positieve’ dat men ervan kan zeggen is dat ze verontrustend veel ruiken als BBQ
  • Toxic Infected (Het Gal type): Ben je zo een optimist die denkt van: “Geen paniek, het leger zal wel komen om onze stad te redden.” Nou geloof het maar niet! Deze idioten waar alle hoop op gevestigd werd kwamen reeds langs, maar slaagden er toch in besmet te geraken en dit MET HUN PAKKEN AAN! Nu zitten ze daar, gevangen in hun eigen pakken, hun eigen vlees aan verorberen waardoor ze een soort groen giftig gal uitstoten die er zeer walgelijk uitziet maar ook een zeer bijtende stof is! 
  • The Priest (Scorcher): Ben je eerder zo iemand die op zoek gaat naar de geestelijkheid voor oplossingen? Nou denk er maar opnieuw over na om het anders aan te pakken want er blijven geen geestelijke meer over! Of toch wel er blijft er nog één over, maar het is niet deze die voor redding zal zorgen. Integendeel, hij zwerft door de stad met een verschroeiende wierookvat. Hopelijk heb jij reeds jouw laatste sacramenten gelezen, want iedereen die ook maar langs hem loopt zal het moeten bekopen!
  • The Brawler (Shredder): Velen zullen denken dat het enkel aan het normale volk kon gebeuren en dat de rijke en beroemde hieraan ontsnapt waren? Nee hoor, iedereen heeft eraan moeten geloven. Zelf lokale en wereldberoemde ex-bokser van de MMA, Vseslav Degtyarev, is het slachtoffer geworden van de infectie. Vroeger had men hem lief voor zijn sport, nu heeft men hem lief als ze hem niet meer kunnen zien. Iedereen die hij kan raken met zijn bekroonde stoten zullen het niet meer kunnen navertellen! Ja sommige zouden het hem kwalijk kunnen nemen voor die korte aanval, of voor het feit dat zijn carrière niet in schoonheid geëindigd is, maar kijk hem nu wat kan hem dat nu nog schelen? Hij is sterker dan ooit! Wendbaar als een panter en snel als een… ja een.. rottende ondode. 
  • The Terrible Two (Baby Bruiser):Eerlijk gezegd, niemand weet echt wat dit is … -.-‘ . Dit lijkt een soort van fout gelopen experiment want het bevat 2 koppen en is abnormaal groot. Ook lijkt het de hele tijd honger te hebben en huilt het enorm veel tenzij het op een arme voorbijganger zijn beenmerg aan het zuigen is. Het heeft de grootte van een vrachtwagen en je kan deze waarschijnlijk al horen lang voor je het kan zien. Maar, er is geen plekje meer open om jou te verbergen is het niet?

Nou we zouden liegen moest er totaal geen redding meer zijn! Er is nog 1 iemand die de mensheid kan redden.

Het is niemand minder dan die Maniac-of-a-ninja die al lachend door de stad rent en zombies dood, met hun eigen armen en benen, waar hij ze maar kan vinden. Het is

YAIBA

Deze game wordt binnenkort beschikbaar voor

  • Xbox 360
  • PlayStation 3

 Inafune-Zombie-Yaiba-001

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights