Hands On Review : WWE 2K14

Game news PS3 Review Xbox 360

De macho’s knallen van het scherm in WWE 2K14.

Tijdens onze bezoek aan Gamescom 2014 mochten we bij 2K games eens gluren bij de blinkende mannen met een koekenhartje in de World Wrestling Federation.

Virtueel dan wel.

de WWE-licentie werd gered dankzij 2K Games na de faillissement van THQ en herleeft in volle glorie.

2K heeft al menig ervaring met zijn populaire basketgames in de NBA 2K reeks, en wil met het gelijkwaardige  gehalte weten te behalen

Gameplay :

Net zoals in eerdere Wrestling games van THQ blijft Gameplay beetje hetzelfde, worstelen, pinnen en knokken als geen ander.

WWE_14_52552

In het wereld van worstelaars kan je al de tal niet meer bijhouden wie er mee draait en wie al uit is, wie beginner is en wie al een legende is…

Qua Gameplay niets nieuws te vertellen : de stijl blijft hetzelfde , je kan ook niet plots fifa spelen met een basketbal tenslotte.

Wel is de 2014 versie mooi opgebouwd rond een  30th year aniversary van de WrestleMania.

Carrière mode :

In totaal zal WWE 2014 een 45 tal matchen bevatten die je nemen op een reis doorgeen de geschiedenis van WresleMania en te beginnen bij de aller eerste match ooit.

Je krijgt de kans om de kampen waarheidsgetrouw na te spelen, of gewoon een lichte variant op te maken.

De Cut scenes van alle legendarische momenten maken het ook de moeite waard tijdens de sessie en worden accuraat in beeld gebracht en laten jou content vrij spelen , foto’s, video’s en nieuwe personages om deze in de volledige game te kunnen gebruiken.

1069343_476560452436495_507066178_n

De volledige lijst van speelbare personages was nog niet bekend, maar aan het raster te zijn zouden er  92 sloten kunnen gevuld worden.

Grafisch :

De supersterren zien er ontzettend strak uit, zelfs vintage dankzij een korrelige filter om een klassieke tv kwaliteit na te bootsen.

De arena, de zaal en het publiek hebben ook hoge textuur waardoor de kwaliteit tot zijn recht kwam.

wwe-2k14

We wisten alvast een leuke kamp uit te brengen en waren enkel teleurgesteld dat we deze exemplaar alvast niet konden meenemen onder onze arm.

We verwachten dan ook dat we jullie een langere review kunnen afleveren, eens deze in de winkel te vinden is.

maar als Conclusie nemen we al dat deze er ongelooflijk goed uitziet !

Geef een reactie