GIGABYTE kondigd A88X Series Motherborden aan

GIGABYTE lanceert enkele nieuwe FM2+ moederborden in hun line-up met de steun naar de aankomende‘Keveri’ AMD APUs met ondersteuning voor de bestaande socket FM2 Trinity en Richland APUs.

 

 

De A88X moederborden zullen tal van features en technologie bevatten en bevat ook de eerste AMD G1-Killer gaming motherboard, the G1.Sniper A88X.

Deze word voorzien van een wijde reeks aan avanceerde audio technologie onder de naam GIGABYTE AMP-Up Audio die ontworpen werd  om de audio enthousiasten en PC gamers meer controle te geven over hun moederborden dan ooit te voorn.

1.3

GIGABYTE A88X series motherborden bieden ook de UEFI DualBIOS™ aan, Digital Power delivery,en ook Triple Display support.

Dankzij de nieuwe FM2+ APU socket zijn de moederborden ontworpen om het meeste te krijgen io de aankomende Kaveri AMD APUs terwijl toch de comptabiliteit werd bewaard.voor de huidige AMD FM2 APUs.

FM2+ AMD APUs  bied ook standaard ondersteuning aan voor 8 GT/s PCI Express gen 3.0 alsook voorDX11.1 ondersteuning met integratie van hoge prestatie van de ‘Steamroller’ kern.

AMD socket FM2+ APUs bied ook standaard ondersteuning voor 4K video resolution displays op HDMI en DisplayPort.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights