WAR THUNDER op GAMESCOM 2013 behaald “BEST SIMULATION”

Veel hadden we nog niet gehoord van Developer & Publisher Gaijin Entertainment maar toch hebben ze iedereen werkelijk perplex doen staan op GamesCom 2013.

Zo is Gaijin het eerste CIS-gelocaliseerde bedrijf dat een award gewonnen heeft op GamesCom.

Ze hebben voor hun militaire MMO game, WAR THUNDER, de titel gewonnen van

BEST SIMULATION

h3zv_gamescomAwardwarthunderDit is een van de meest begeerde awards die men kan krijgen, dus kan men begrijpen dat Gaijin hier werkelijk mee opgetogen is.

De Awards worden door een jury van game critici vanuit de US & de EU, die deel uitmaken van de meest gerespecteerde media, uitgedeeld.

Veel bezoekers die de demo game getest hebben, voor de PlayStation 4, waren overdonderd over het resultaat.

Deze titel wordt samen gelanceerd met de PlayStation 4 en zit momenteel in de beta fase voor de PC.

“We zijn weggeblazen bij het toekenenn van” Best Simulation “voor War Thunder op Gamescom 2013. De show is een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Gaijin Entertainment’s. We onthulde de PS4-versie aan het publiek en lieten de wreedheid van tankoorlogvoering en onze steun voor Oculus Rift achter gesloten deuren aan de geselecteerde pers. We willen ook graag de duizenden deelnemers bedanken die de demo gespeeld hebben in de entertainment area en voor hun fantastische feedback op wat de vormgeving geeft tot de grootste game in onze geschiedenis.”

zegt Anton Yudintsev, CEO, Gaijin Entertainment.

Reeds meer dan 3 miljoen spelers hebben al kennis gemaakt met War Thunder en hebben reeds van deze geweldige ontwikkeling kunnen genieten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights