Hardware Review : Jabra Revo

We hebben enkele Headsets mogen in onze handen krijgen, maar de Jabra Revo die mag toch wel de topper van het moment zijn.

We weten dat Jabra ervaring heeft in headsets met vooral kennis van de handvrije toestellen , car kits & call center headsets.

Deze Denen kennen er wat van, en dus was onze nieuwsgierigheid nog groter naar de Revo.

Verpakking : 

Een mooie, stevige box die we zelfs al niet willen weg gooien valt direct op in het oog,

Een doorzichtige inkijk geeft ons een blik in de verpakking naar de Revo, met een gele verticale band over over de box.

In een stijlvolle houder zit hij dan daar, de Revo in prachtige zwarte en zilver kleuren.

Design & functies : 

Met een zeer doordachte design die elegantie straalt halen we de Revo uit zijn doos.

We merken als eerste niet alleen zijn compactheid op, maar ook onderaan zijn er  aan beide oren een Jack aansluiting.

Ook is  het mogelijk dat je een  2de koptelefoon kan aansluiten en je iemand kan laten meeluisteren naar wat jij aan het beluisteren bent.

Jabra zorgt hiermee dat je kan kiezen aan welke zijde jij beslist om de Jabra headset te voorzien van de aansluiting, en dat deze gemakkelijk vervangbaar is en niet zou verward geraken.

Standaard bevat de Jabra Revo een in-line kabel met een simpele en stijlvolle navigatie bediening voor de volume, tracks en gesprekken te bedienen.

Jabra_Revo_35645526_02

Met een memory foam zoals ze deze in Engels noemen voelen we de zachte en comfortabele padden op onze oren die een isolerende kenmerk leveren voor optimale geluidkwaliteit.
Zijn metalen , vouwbare frame voelt zelfs niet storend aan op onze schedel en binnenin de oorschelpen vinden we de “Left” en “Right” label terug die aangeven wat links en rechts is.

Jabra_Revo_35645526_04_620x433

Zoals vermeld is deze headset opvouwbaar waardoor deze al direct gemakkelijk word om overal mee naartoe te nemen en op te bergen.

Jabra zorgt zelfs nog voor een leuke tasje erbij om de headset in op te bergen en te beschermen.

Licht, dun en zeer basismateriaal waaruit deze tasje bestaat.

De aansluitkabel is in een stofuitvoering verweven, volledig bekleed met zoals eerder aangegeven de bediening voor jou media en  telefoongesprekken.

prestatie : 

Geluidskwaliteit  lig zoals het moet : helder & zuiver.

Geen overheersende Bass en  aanvaardbaar heldere tonen.

Jabra heeft ook een App voor de Revo die je terug kan vinden in de IOS en Android market place, maar helaas zijn wij in bezit van een Windows Phone , iets die al vaak vergeten word bij App ontwikkelaars.

Jabra_Revo_41

In de App zou je wel kunnen de  Bass & Treble aanpassen van de Revo headset en ook kunnen schakelen naar een Dolby Digital Plus verwerking.

Handvrij bellen met de Revo is tenslotte ook een must,

nog nooit hebben we onze contactpersoon zo helder gehoord en andersom ook : Ze horen ons alsof we naast ze staan.

Conclussie : 

We mogen in alle eerlijkheid zeggen dat de Revo headset een aangename ervaring is,

we hebben voorheen al de Bose in-ear QC20 mogen testen en van mogen genieten, maar Jabra liet ons merken dat met de Revo een Headset ook de kwaliteit kan geven van een In-ear koptelefoon.

We voelen ook het kwaliteit van een PC headset , en de stevigheid van een Headset die ons toestaan om ermee te gaan wandelen.

Zelfs een handige bewaartas maakt het in zijn geheel compleet om gemakelijk deze overan naartoe te nemen en op te bergen.

prijskaartje kan je wel afschrikken met een 199 euro en 99 cnt maar als je beseft dat je een duurzame en stevige headset in handen hebt, vervaardigd uit de beste materialen.

Dan mag je zeker zijn dat het elke cent waard is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights