Valve lanceert Steam Family Sharing

Stel : Je hebt een steam account,

je hebt meerdere pc’s in LAN verbonden

en jullie gamen wel eens vaak met elk zijn eigen account..

Een dure zaak als iedereen elk zijn game apart moet aankopen via Steam account.

Valve brengt mensen dichter bij met een nieuwe feature die je toelaat om hechte vrienden en familieleden  hun bibliotheek aan Steam games te delen.

Deze feature krijgt de naam Steam Family Sharing en is beschikbaar vanaf volgende week.

Steam Family Sharing is ontworpen om hechte vrienden en familieleden hun games te laten spelen met elkaars Steam cataloog en zo ook je eigen achievements te verdienen terwijl jou eigen samen games en data bewaard blijven op de Steam Cloud.

Dit alles door een gedeelde computer toe te laten.

Anna Sweet van Valve :

Our customers have expressed a desire to share their digital games among friends and family members, just as current retail games, books, DVDs, and other physical media can be shared,

Family Sharing was created in direct response to these user requests.

Eenmaal een toestel de toestemming krijgt , zal de lener zijn bibliotheek aan games beschikbaar komen voor andere computers die toegang krijgen tot de gedeelde PC.

Vervolgens download en speel je jou game.

Alhoewel dat simultaan gebruik van een accounts bibliotheek niet toegelaten is, zal de lener je toch toegang verschaffen op elk moment van de dag.

Als hij beslist om toch de game te spelen terwijl iemand deze geleend heeft, zal de lener de keuze krijgen om enkele minuten op voorhand te stoppen met spelen of zijn eigen exemplaar aan te kopen.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights