Meer info over CHILD OF LIGHT bekend

Game news PC Playstation Network PS3 Xbox 360 Xbox Live Arcade

Tijdens de Digital Days heeft Ubisoft meer info vrijgegeven over Child Of Light, een digitale titel die op de planning staat voor beide huidige en next Generation consoles & Pc.

 

Release staat op de planning voor 2014 via Xbox Live Arcade , Playstation Network en PC online platform zoals Steam & Uplay (al is hier nog geen officiele kanaal bevestigd)

Child Of Light word ontwikkeld door een kleine team aan ervaren ontwikkelaars in Montreal Studio en door Ubisofts UbiArt Framework : een krachtige nieuwe engine die programmeurs en artiesten toe laten om hun nieuwste creaties tot leven te brengen.

digital days

Originele concept art word dan onbewerkt in de gamewereld ingevoerd.

In Child of Light lijkt het hierdoor alsof je in een interactief schilderij stapt tijdens het spelen.

Child of Light is een herwerking van klassieke sprookjes en nodigt spelers uit voor een episch avontuur in de magische wereld Lemuria.

Spelers onthullen mysteries, nemen deel aan turn-by-turn gevechten geïnspireerd door klassieke RPG’s en ontdekken het mythische koninkrijk.

Spelers kruipen in de huid van Aurora, een kind gestolen van haar thuis die, in haar avontuur om terug te keren, de zon, maan en sterren moet terugbrengen die gevangen gehouden worden door de mysterieuze ‘Koningin van de Nacht’.

Samen met haar vriend Igniculus de vuurvlieg en andere niet-alledaagse kompanen, komt Aurora oog in oog te staan met haar grootste angsten, waaronder draken en andere mythische wezens in deze moderne versie van een coming-of-age verhaal.

 Patrick Plourde, Creative Director bij Ubisoft :

Ubisofts sterke punten zijn onder andere diversiteit en de vrijheid die de creatieve teams krijgen,

We willen dat Child of Light als een speelbaar gedicht wordt, een liefdesbrief aan kunst en videogames.

Geef een reactie