Iron Sky Invasion nu op PlayStation 3, Xbox 360, PC en Mac‏

Iron Sky : Invasion, gebaseerd op de film Iron Sky is nu verkrijgbaar voor jou favoriete platform.

Als speler zit je in een cockpit van een geavanceerde starfighter en bescherm je de aarde tegen binnenvallende Nazi uit de ruimte.

Met een leuke mix van humor van de film en technische expertise van de makers uit onder andere games als Earth , Two worlds 1 en  2 word Iron Sky : Invasion een triggerhappy leuke ruimtegame met veel energie in razende tempo die alle verwachtingen overtreffen.

Verhaal
In de nabije toekomst zal de mensheid worden geconfronteerd met de grootste bedreiging uit de geschiedenis: een binnenvallende horde van nazi’s herboren in de diepten van de ruimte! Een armada aan Vierde Rijk schepen, gebouwd in een geheime basis op de maan, daalt neer op de aarde om terreur en vernieling te veroorzaken.

iron
Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Een formatie van top piloten staat op om moeder aarde te verdedigen en het vaderland te behoeden voor dit duivelse regime.

Een eenzame piloot, getraind om verschillende prototypes van vliegtuigen te besturen, weet dat hij de enige is die de aarde kan redden van de ondergang.

iron sky box

Samen met zijn gevechtsbroeders zal hij er voor moeten zorgen dat de mensheid eens en voor altijd verlost is van het nazisme.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights