Arma III is nu beschikbaar

Bohemia Interactive is trots om de langverwachte release van Arma 3, die nu verkrijgbaar in winkels over de hele Benelux, aan te kondigen!

 

In onderstaande lancering trailer krijgen de spelers een kennismaking met de authentieke en gevarieerde Open Combat in de grote militaire sandbox van Arma 3.

Naast de gewone versie is ook de Day One Limited Deluxe Edition verkrijgbaar die je ook digitale mappen geeft van Altis & Stratis, alsook de Soundtrack, een tactische gids en Arma : Cold War Assault.

Daar krijg je ook nog eens een speciale Arma 3 Keycard erbij en een print van de kaart van Altis, en een overzicht van besturing.

Arma 3 bestaat uit ondere de grote mappen Altis die een  270 KM² groot is en de map Stratis met zijn 20 Km².

12 Single player showcases,  3 fraction showcases,  9 multiplayer scenario’s ,  10 shooting uitdagingen , meer dan  20 voertuigen , 40 wapens , 5 factions en een editor voor scenario’s en modding.

Direct bij de lancering  zijn ook 3 DLC afleveringen beschikbaar

Joris-Jan van ’t Land, Project Lead van Arma 3.

We zijn heel erg trots op de release van Arma 3. We hebben wat problemen gekend in het verleden, maar we bleven ervoor gaan,

Vandaag hebben een game gemaakt die er volledig staat – én waarvoor we een platform gecreëerd hebben om nog verder te groeien.

Onze toewijding aan Arma 3, in combinatie met de Steam Workshop en het creatieve modden van de community, betekent slechts de start van dit alles.

We bedanken iedereen voor de geweldige steun en nodigen jullie allemaal uit om deze geweldige reis met ons af te leggen!

Arma 3 kan bij de grote retailers gekocht worden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights